T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #1 Telefon üzerinden bilgisayar kullanmak mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapılır? Bilgisayarım olmadığı için soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Telefon üzerinden bilgisayar kullanmak mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapılır? Bilgisayarım olmadığı için soruyorum.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 18 Temmuz 2023 #2 Direkt olarak telefona Windows kurmak bildiğim kadarıyla zor ve aynı zamanda işlevsiz. Oyun oynamak için ise telefonda GeForce Now var fakat hiç kullanmadığımdan nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum.
Direkt olarak telefona Windows kurmak bildiğim kadarıyla zor ve aynı zamanda işlevsiz. Oyun oynamak için ise telefonda GeForce Now var fakat hiç kullanmadığımdan nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.009 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #3 Böyle bir şey vardı zamanında işini görür mü bilmem, telefonun asus zenfone 2 falansa kurarsın. ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi ASUS'un Zenfone 2 akıllı telefonuna Windows 10 işletim sistemini kuruyoruz. Intel işlemcili telefonda Windows işletim sistemi çalıştırmak çoğu www.technopat.net
Böyle bir şey vardı zamanında işini görür mü bilmem, telefonun asus zenfone 2 falansa kurarsın. ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi ASUS'un Zenfone 2 akıllı telefonuna Windows 10 işletim sistemini kuruyoruz. Intel işlemcili telefonda Windows işletim sistemi çalıştırmak çoğu www.technopat.net
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 18 Temmuz 2023 #4 Uzaktan yönetimle olabilir. Chrome Remote Desktop - Chrome Web MaÄazası Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com
Uzaktan yönetimle olabilir. Chrome Remote Desktop - Chrome Web MaÄazası Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.009 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #5 558memoli dedi: Uzaktan yönetimle olabilir. Chrome Remote Desktop - Chrome Web MaÄazası Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yok diyor nereyi yönetecek?
558memoli dedi: Uzaktan yönetimle olabilir. Chrome Remote Desktop - Chrome Web MaÄazası Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yok diyor nereyi yönetecek?
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 18 Temmuz 2023 #6 Yapamazssın yapsan bile nasıl bir işlev alacağını düşünüyorsun.