FuryTalhaBKR Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 34 30 Nisan 2020 #1 HDD bozuldu. M.2 NVMe SSD aldım ama işletim sistemi yok telefondan flash belleğe ISO kurma imkanım var mı? Telefon: Samsung Galaxy J5 Pro 32 GB (daha yeni aldım içi bomboş) Flash bellek: Toshiba 16 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
HDD bozuldu. M.2 NVMe SSD aldım ama işletim sistemi yok telefondan flash belleğe ISO kurma imkanım var mı? Telefon: Samsung Galaxy J5 Pro 32 GB (daha yeni aldım içi bomboş) Flash bellek: Toshiba 16 GB.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.289 Makaleler 42 Çözümler 274 30 Nisan 2020 #2 Linux yazdırıp Linux üzerinden Windows kurulumu yapabilirsiniz. Direkt Windows da yazdırılabilir belki.
Linux yazdırıp Linux üzerinden Windows kurulumu yapabilirsiniz. Direkt Windows da yazdırılabilir belki.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 30 Nisan 2020 #3 Ben de aynı durumu yaşamıştım. EtchDroid - Telefondan önyüklenebilir bellek oluşturur. (Bizzat kendim denedim. Fakat root gerektiriyor.)
Ben de aynı durumu yaşamıştım. EtchDroid - Telefondan önyüklenebilir bellek oluşturur. (Bizzat kendim denedim. Fakat root gerektiriyor.)
FuryTalhaBKR Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 34 30 Nisan 2020 #4 Silinen üye dedi: Ben de aynı durumu yaşamıştım. EtchDroid - Telefondan önyüklenebilir bellek oluşturur. (Bizzat kendim denedim. Fakat root gerektiriyor.) Genişletmek için tıkla... Yaptim gerekmiyor
Silinen üye dedi: Ben de aynı durumu yaşamıştım. EtchDroid - Telefondan önyüklenebilir bellek oluşturur. (Bizzat kendim denedim. Fakat root gerektiriyor.) Genişletmek için tıkla... Yaptim gerekmiyor
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 30 Nisan 2020 #5 FuryTalhaBKR dedi: Yaptim gerekmiyor Genişletmek için tıkla... Ben 3 sene öncesinde kullanmıştım. Root izni istemişti.
FuryTalhaBKR dedi: Yaptim gerekmiyor Genişletmek için tıkla... Ben 3 sene öncesinde kullanmıştım. Root izni istemişti.
FuryTalhaBKR Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 34 1 Mayıs 2020 #6 Silinen üye dedi: Ben 3 sene öncesinde kullanmıştım. Root izni istemişti. Genişletmek için tıkla... Bir de Drive droid diye uygulamma var onu da deneyeceğim.
Silinen üye dedi: Ben 3 sene öncesinde kullanmıştım. Root izni istemişti. Genişletmek için tıkla... Bir de Drive droid diye uygulamma var onu da deneyeceğim.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Mayıs 2020 #7 FuryTalhaBKR dedi: Bir de Drive droid diye uygulamma var onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... O telefondan önyüklenebilir alan oluşturuyor fakat onu kullanmadığım için önermedim.
FuryTalhaBKR dedi: Bir de Drive droid diye uygulamma var onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... O telefondan önyüklenebilir alan oluşturuyor fakat onu kullanmadığım için önermedim.
FuryTalhaBKR Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 34 2 Mayıs 2020 #8 Silinen üye dedi: O telefondan önyüklenebilir alan oluşturuyor fakat onu kullanmadığım için önermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba bu flasha yazdirma islemi kac saatimi alir
Silinen üye dedi: O telefondan önyüklenebilir alan oluşturuyor fakat onu kullanmadığım için önermedim. Genişletmek için tıkla... Acaba bu flasha yazdirma islemi kac saatimi alir
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 2 Mayıs 2020 #9 FuryTalhaBKR dedi: Acaba bu flasha yazdirma islemi kac saatimi alir Genişletmek için tıkla... Kullandığınız diske göre değişir ama yarım saatten fazla süreceğini sanmıyorum. Ama bence en mantıklısı başka bir bilgisayar bulup işinizi oradan halletmek olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
FuryTalhaBKR dedi: Acaba bu flasha yazdirma islemi kac saatimi alir Genişletmek için tıkla... Kullandığınız diske göre değişir ama yarım saatten fazla süreceğini sanmıyorum. Ama bence en mantıklısı başka bir bilgisayar bulup işinizi oradan halletmek olacaktır.
L Lindows Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer Fukuoka / Japonya 3 Mayıs 2020 #10 İlave yazılımlara ihtiyaç yok. İso dosyasını winrar ile direk usb içerisine ayıklayın. Ayıklama işleminden önce USB yi fat32 olarak formatlayın.
İlave yazılımlara ihtiyaç yok. İso dosyasını winrar ile direk usb içerisine ayıklayın. Ayıklama işleminden önce USB yi fat32 olarak formatlayın.