Merhaba arkadaşlar kafama bir soru takıldı. Satışta olan bilgisayarlar için harici olarak yayın veya video aparatları var bilgisayara bir kablo ile bağlıyorsunuz ve bilgisayar yorulmadan o video çekiyor. Peki bu aparatın alternatifi var mı? Merak ettiğim yani telefonumuzu bu aparat yerine koyarak kullanabilir miyiz yayın görevini telefona yükleyip bilgisayarı rahatlatmak. Kafamda deli sorular.
Telefonunuz yayın yükünü taşıyacak şekilde tasarlanmadığından dolayı muhtemelen bocalar.
Sırf bu iş üzerine milyarlar değerinde satılan harici kartlar mevcut, yani adamlar boşuna o kartları üretmiyor
Telefonunuz yayın yükünü taşıyacak şekilde tasarlanmadığından dolayı muhtemelen bocalar.
Sırf bu iş üzerine milyarlar değerinde satılan harici kartlar mevcut, yani adamlar boşuna o kartları üretmiyor
Dostum tamam yapılabilir diyorsunuz da bu nasıl olacak bir bilginiz varsa veya bir videosu varsa nasıl ulaşabilirim? Samsung a10+ da denemek istiyorum.
Dostum tamam yapılabilir diyorsunuz da bu nasıl olacak bir bilginiz varsa veya bir videosu varsa nasıl ulaşabilirim? Samsung A10+ da denemek istiyorum.
Söyle bir yöntem yapılabileceğini düşünüyorum. Wi-Fi üzerinden ekran paylaşma uygulamaları var biliyorsunuzdur. Bu programlardan biri ile bilgisayardaki ekranı telefona yansıtıyorsunuz ve telefondan ekranı kaydetmeye başlıyorsunuz. Ama ses konusu biraz sorun.
Söyle bir yöntem yapılabileceğini düşünüyorum. Wi-Fi üzerinden ekran paylaşma uygulamaları var biliyorsunuzdur. Bu programlardan biri ile bilgisayardaki ekranı telefona yansıtıyorsunuz ve telefondan ekranı kaydetmeye başlıyorsunuz. Ama ses konusu biraz sorun.