Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 4 Ocak 2015 #1 Wheeler Man dedi: Bence mantıklı. O boyut fazla ama genelinde boyut güzel. Hem yazım kurallarına uymalısın. Not : Tabletten girdiğim için rapor edemedim. Genişletmek için tıkla... Telefondan yazdigim icin olabilir mi ?
Wheeler Man dedi: Bence mantıklı. O boyut fazla ama genelinde boyut güzel. Hem yazım kurallarına uymalısın. Not : Tabletten girdiğim için rapor edemedim. Genişletmek için tıkla... Telefondan yazdigim icin olabilir mi ?
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #2 Bende her zaman telefondan yazıyorum. Yanlış yazınca hemen telefon bahanesine sığınmayın. @Cynara @Wheeler Man
Bende her zaman telefondan yazıyorum. Yanlış yazınca hemen telefon bahanesine sığınmayın. @Cynara @Wheeler Man
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 4 Ocak 2015 #3 technopol dedi: Bende her zaman telefondan yazıyorum. Yanlış yazınca hemen telefon bahanesine sığınmayın. @Cynara @Wheeler Man Genişletmek için tıkla... Iki saat duzeltmeye mi ugrasayim ? Bilgisayarda yazim kurallarina senden daha cok uydugumdan eminim.
technopol dedi: Bende her zaman telefondan yazıyorum. Yanlış yazınca hemen telefon bahanesine sığınmayın. @Cynara @Wheeler Man Genişletmek için tıkla... Iki saat duzeltmeye mi ugrasayim ? Bilgisayarda yazim kurallarina senden daha cok uydugumdan eminim.
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #4 Yanlış yanlıştır sonuçta. Bence bu da bir ceza nedeni sayılmalı. Ben yazmak için uğraşıyorsam sen de uğraşacaksın. İşini moderatörlere yıkma. Onların zamanından çalma.
Yanlış yanlıştır sonuçta. Bence bu da bir ceza nedeni sayılmalı. Ben yazmak için uğraşıyorsam sen de uğraşacaksın. İşini moderatörlere yıkma. Onların zamanından çalma.