ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Hepsiburada üzerinden 2. el iPhone 6S alacağız. Babam yılbaşından sonra taksit gelecek, bekle diyor ama fiyat gitgide artıyor, beklemek istemiyorum. Ayrıca böyle bir kaynak da bulamadım. Tekrar taksit gelecek mi?
Hepsiburada üzerinden 2. el iPhone 6S alacağız. Babam yılbaşından sonra taksit gelecek, bekle diyor ama fiyat gitgide artıyor, beklemek istemiyorum. Ayrıca böyle bir kaynak da bulamadım. Tekrar taksit gelecek mi?
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Umarım gelir bende almayı düşünüyorum.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.478 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 20 Aralık 2021 #3 Baban sanki seni oyalamış gibi biraz imkansız böyle bir şeyyin geri gelmesi.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #4 rukibamba dedi: Baban sanki seni oyalamış gibi biraz imkansız böyle bir şeyyin geri gelmesi. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5-6 aydır telefon almayı düşünüyoruz.
rukibamba dedi: Baban sanki seni oyalamış gibi biraz imkansız böyle bir şeyyin geri gelmesi. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5-6 aydır telefon almayı düşünüyoruz.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.478 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 20 Aralık 2021 #6 ErenBcn dedi: Yaklaşık 5-6 aydır telefon almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay önce alsaydın şu an 2 katına satardn daha bekleme her geçen gün artıyor bir şey alacaksan baktığın gün al yoksa aynı fiyata bulamassn.
ErenBcn dedi: Yaklaşık 5-6 aydır telefon almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay önce alsaydın şu an 2 katına satardn daha bekleme her geçen gün artıyor bir şey alacaksan baktığın gün al yoksa aynı fiyata bulamassn.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Aralık 2021 #7 Hocam aldırın aldıramazsanız o telefonu yılbaşından sonra unutun.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #8 taksit gelmeyecek malesef. Ayrıca gümrük vergisi ve ötv oranında da artış olacağından çoğumuzun telefon alma hayali hep bir hayal olarak kalacak..
taksit gelmeyecek malesef. Ayrıca gümrük vergisi ve ötv oranında da artış olacağından çoğumuzun telefon alma hayali hep bir hayal olarak kalacak..