Telefonlarda Neden Taksit Yok?

Yer
İsimsiz Şehir
Arkadaşlar Samsung Galaxy M20 almayı düşünüyorum. Fakat her sitede taksitsiz satılıyor. Samsung Türkiye'ye baktım orada da taksit yok. Taksitli olarak nereden bulabilirim? Turkcell mağazasında da satılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü telefonlarda taksit yasağı var. Vatan ve Teknosa gibi teknomarketlerde banka kredisi ile taksit yapılabiliyor. Onun dışında faturaya ek olabilir, başka türlü taksitli alamazsınız.

Kanun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticari kredi kartıyla alabilirsin.
Alışveriş kredisi ile alabilirsin.
Bazı telefonculardan bir aksesuarın fiyatını yüksek göstererip onu taksitlendirip alabilirsin.
Neden böyle saçma sapan kanun var ?
Ülkemizde ne yazık ki telefon ihtiyaç yerine hava atma aracı olarak kullanılıyor.

Neden böyle saçma sapan kanun var ?

Bilinçsiz alışveriş alışkanlıklarımızdan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Eğer kredi kartı ile alışveriş yapacaksanız biraz faiz farkı ile bankanızdan sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Tabi bunun için yaptığınız bu alışverişin ekstrede telekomünikasyon olarak geçmemesi gerek. Hepsiburada'da nasıl bilmiyorum ama Vatan ve Teknosa gibi yerlerde telefon alışverişi ekstrede elektronik olarak geçiyor. Daha önce Vatan'dan telefon alıp sonradan taksitlendirme yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…