Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, annem yeni telefon alınca bende eskisine geçtim kartı alıp taktım fakat herhangi kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum birisi beni aradığında ulaşılamıyor diyor telefonu açtığımızda sadece a*il durum aramaları diyor.
Merhaba arkadaşlar, annem yeni telefon alınca bende eskisine geçtim kartı alıp taktım fakat herhangi kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum birisi beni aradığında ulaşılamıyor diyor telefonu açtığımızda sadece a*il durum aramaları diyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #3 Umut Nas dedi: Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak IMEİ Felanmı gerek yoksa
Umut Nas dedi: Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak IMEİ Felanmı gerek yoksa
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #4 Emir DN dedi: Evet kaçak IMEI Felanmı gerek yoksa Genişletmek için tıkla... Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak.
Emir DN dedi: Evet kaçak IMEI Felanmı gerek yoksa Genişletmek için tıkla... Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #5 Umut Nas dedi: Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı Imei için para istemiyolarlarmı
Umut Nas dedi: Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı Imei için para istemiyolarlarmı
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 Emir DN dedi: Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı. IMEI için para istemiyolarlar mı? Genişletmek için tıkla... İsterler tabii. Herkes kendi hayrına iş yapmıyor.
Emir DN dedi: Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı. IMEI için para istemiyolarlar mı? Genişletmek için tıkla... İsterler tabii. Herkes kendi hayrına iş yapmıyor.