Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, annem yeni telefon alınca bende eskisine geçtim kartı alıp taktım fakat herhangi kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum birisi beni aradığında ulaşılamıyor diyor telefonu açtığımızda sadece a*il durum aramaları diyor.
Merhaba arkadaşlar, annem yeni telefon alınca bende eskisine geçtim kartı alıp taktım fakat herhangi kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum birisi beni aradığında ulaşılamıyor diyor telefonu açtığımızda sadece a*il durum aramaları diyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #3 Umut Nas dedi: Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak IMEİ Felanmı gerek yoksa
Umut Nas dedi: Hatta ya da telefonda sorun olabilir. Telefon kaçak mı? Kaçak ise böyle sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak IMEİ Felanmı gerek yoksa
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #4 Emir DN dedi: Evet kaçak IMEI Felanmı gerek yoksa Genişletmek için tıkla... Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak.
Emir DN dedi: Evet kaçak IMEI Felanmı gerek yoksa Genişletmek için tıkla... Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak.
Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 6 Temmuz 2022 #5 Umut Nas dedi: Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı Imei için para istemiyolarlarmı
Umut Nas dedi: Evet. Atılan IMEI sadece o hata özel. Gidip yeni IMEI atılması lazım. IMEI atmasını gösterirdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı Imei için para istemiyolarlarmı
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 Emir DN dedi: Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı. IMEI için para istemiyolarlar mı? Genişletmek için tıkla... İsterler tabii. Herkes kendi hayrına iş yapmıyor.
Emir DN dedi: Peki bu telefon eski olduğu için bana geçmeden önce 2 tane kart takıldı o zaman olmamıştı. IMEI için para istemiyolarlar mı? Genişletmek için tıkla... İsterler tabii. Herkes kendi hayrına iş yapmıyor.