huseynngl Hectopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 32 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar geçende 10500 amperlik şarj kutusu aldım şarj kutusu ile dışarda şarj ediyorum sizce yanlış mi yaptım?
Arkadaşlar geçende 10500 amperlik şarj kutusu aldım şarj kutusu ile dışarda şarj ediyorum sizce yanlış mi yaptım?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2016 #2 Orijinal şarj aleti ile etmen kağıt üzerinde daha iyi ama kaliteli, telefonun amperi ile aynı değere sahip bir şarj aleti kullanırsan bence bir fark olmaz.
Orijinal şarj aleti ile etmen kağıt üzerinde daha iyi ama kaliteli, telefonun amperi ile aynı değere sahip bir şarj aleti kullanırsan bence bir fark olmaz.
Mert Başaran Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 93 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #3 General Mobile 4G cihazımı ilk aldığım günden itibaren başka şarj cihazı ile şarj ediyorum hiçbir sorun olmadı.
General Mobile 4G cihazımı ilk aldığım günden itibaren başka şarj cihazı ile şarj ediyorum hiçbir sorun olmadı.
rzahmusic Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DJ & Müzik Prodüktörü 23 Nisan 2016 #4 Kullandığınız farklı şarj cihazı ile orijinal şarj cihazınızın Amper(A) ve Volt(V) değerleri aynı ise hiçbir sorun yaşamazsınız.
Kullandığınız farklı şarj cihazı ile orijinal şarj cihazınızın Amper(A) ve Volt(V) değerleri aynı ise hiçbir sorun yaşamazsınız.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #5 Kısa vade de sorun çıkarmaz.