Telefonu bilgisayara bağlayınca dosya gezginin açılması

Makaleler
1
Yer
Alanya, Antalya
Merhaba arkadaşlar, telefonumu bilgisayarıma USB girişinden bağladığımda dosya gezgini açılıyor, CS:GO'da çözünürlüğüm düşük olduğu için masaüstüne atıyor buradan çözünürlüğü değiştirmesi falan 5 saniye alıyor oyuna girerken yine çözünürlük değiştiriyor veya rek maçın ortasında şarja ihtiyacım olduğunda telefonu şarja takıyorum ve masaüstüne atıyor. Bu sorunu nasıl engellerim?
Lütfen cevap yazmış olmak için cevap yazmayın sorunumu anlamayanlar için video bırakıyorum.

sorun

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar, telefonumu bilgisayarıma USB girişinden bağladığımda dosya gezgini açılıyor, CS:GO'da çözünürlüğüm düşük olduğu için masaüstüne atıyor buradan çözünürlüğü değiştirmesi falan 5 saniye alıyor oyuna girerken yine çözünürlük değiştiriyor veya rek maçın ortasında şarja ihtiyacım olduğunda telefonu şarja takıyorum ve masaüstüne atıyor. Bu sorunu nasıl engellerim?
lütfen cevap yazmış olmak için cevap yazmayın sorunumu anlamayanlar için video bırakıyorum.

sorun

Direkt taktığınızda dosya gezginini mi açıyor yoksa depolamanın olduğu yeremi.

Ayarlar > Cihazlar > Otomatik Kullan bölümünden Varsayılan Autoplay değerlerini seçin kısmındaki Çıkarılabilir sürücü ve Bellek kartı seçeneklerini; Her seferinde bana sor ayarını işaretleyerek seçiniz.

1588670303862.png

Bu ayarı yaptıktan sonra sorununuzun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz? @gelengecenbudunya

Direkt taktığınızda dosya gezginini mi açıyor yoksa depolamanın olduğu yeremi.
Depolamayı gösteriyor tam taktığımda şarjı sokete dosya gezgininde telefonu açıyor videodaki gibi
Ayarlar > Cihazlar > Otomatik Kullan bölümünden Varsayılan Autoplay değerlerini seçin kısmındaki Çıkarılabilir sürücü ve Bellek kartı seçeneklerini; Her seferinde bana sor ayarını işaretleyerek seçiniz.

Eki Görüntüle 554096

Bu ayarı yaptıktan sonra sorununuzun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz? @gelengecenbudunya
Cevabınız için çok teşekkür ederim :). işime yaradı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı