Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 1 Eylül 2014 #1 İphone 5S cihazım var. Telefonu şarj aletinden mi yoksa bilgisayardan mı şarj etmek daha sağlıklı olur?
İphone 5S cihazım var. Telefonu şarj aletinden mi yoksa bilgisayardan mı şarj etmek daha sağlıklı olur?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 1 Eylül 2014 #2 İkiside olabilir. Bilgisayarınızda USB 3.0 var ise daha hızlı şarj eder.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 1 Eylül 2014 #3 Telefonu şarj cihazından şarj etmek daha sağlıklı olur.
E Enemy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 189 Makaleler 1 1 Eylül 2014 #4 Bildiğim kadarıyla usb çıkışından düşük bir akım çıkıyor. Prizden şarj ederseniz daha hızlı ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ama tercih size kalmış.
Bildiğim kadarıyla usb çıkışından düşük bir akım çıkıyor. Prizden şarj ederseniz daha hızlı ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ama tercih size kalmış.
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #5 Bende Android telefon var Şarj cihazı ile şarj ettiğimde yaklaşık 30-40 dakikada doluyor. USB ile şarj edersem çok yavaş ilerliyor 1 saati geçiyor.
Bende Android telefon var Şarj cihazı ile şarj ettiğimde yaklaşık 30-40 dakikada doluyor. USB ile şarj edersem çok yavaş ilerliyor 1 saati geçiyor.
S Simo Hayha Ziyaretçi 1 Eylül 2014 #6 Zaten şarj aletleri çin malı filan olmadıkça gayet hızlı şarj eder. Telefonu şarj cihazından şarj etmek daha iyi olur bence de...
Zaten şarj aletleri çin malı filan olmadıkça gayet hızlı şarj eder. Telefonu şarj cihazından şarj etmek daha iyi olur bence de...