Telefonu çaldı diye iftira atabilirler mi?

dextro099

Centipat
Daha fazla  
Dün parkta birileri oturuyordu birileri ariyorlardı sonra gidip kalktılar.
Kalktıklarında telefon bırakmışlardi 2 kişi erkeklerdi.
Sonra çocuk telefonu gördü 2 saat civarı gelmelerini bekledim çocukların hepsi bir anda geldi.
2 saat olduktan sonra çocuk geldikten sonra çocuk telefona bakacağım deyip kolundan tutup verdim kaçmaya çalıştı tutdum aldım telefonu biliyorum alıp satacaklarını yaşları 12 9 10.
Birisini ara dedikten sonra şapkasını örtdü ve etrafımı sardılar.
Bende anladım olayı bir anda koştum etrafımdan geldiler bayağı bayağı koştum onlarda koşuyor arkamda sonra bir garaja girdim.
Orada 25 30 dk bekledikten sonra binanın içine girdim dedim yardım edebilir misin yok dedi biri sadece mahalleyi söyleyebildi bende dışarı çıktım polisi aradım arabanın arkasında duruyorum polis geldi aldı telefonu aldı gidiyordu telefonu bende dedim abi ben ne yapacağım sonra dedim bare eve bırak abi dedim eve geldim sonra.

Bunlar benim okulumu ve sınıfımı en baştan biliyorlar.

Telefonu polise verdiğimin kanıtı yok.

Okuldaki kızlara telefon çaldı diye itiraf atma ihtimali var nasıl yapacağım?

Okuldaki kızlar mı önemli olan sicilin mi? Polise verdiysen takma kafana.

Sicille alakalı bir durum yok.
Anlatımın çok kötü. Konuyu anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor.
Anladığım kadarıyla yolda bir telefon buldun. Telefonu bulduğun yerde 2 saat bekledin telefonun sahibi geldi, telefonunu istedi verdin. Daha sonra polis geldi, telefonu aldı. Telefon poliste. Bu durumda problem ne? Telefonu polise verdim dersin olur biter. Telefona hat takmadıysan hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…