ysf.eks Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Merhabalar telefona bir uygulama indirip telefonu sensörlü direksiyon yaparak ETS 2'yi direksiyonla oynatacak bir uygulama var mıdır?
Merhabalar telefona bir uygulama indirip telefonu sensörlü direksiyon yaparak ETS 2'yi direksiyonla oynatacak bir uygulama var mıdır?
Çözüm Turbox Sevdalisi 4 Haziran 2021 Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir.
Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Haziran 2021 #2 Direksiyon yoktur da gamepad tarzı vardır Artı 0 Eksi
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 4 Haziran 2021 #3 Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir. Artı 0 Eksi Çözüm
Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Haziran 2021 #4 Turbox Sevdalisi dedi: Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir. Genişletmek için tıkla... Eski bebek oyuncağı varsa tak ona Artı 0 Eksi
Turbox Sevdalisi dedi: Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir. Genişletmek için tıkla... Eski bebek oyuncağı varsa tak ona
KS KS ysf.eks Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #5 Turbox Sevdalisi dedi: Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir. Genişletmek için tıkla... _fatih_kartal_ dedi: Direksiyon yoktur da gamepad tarzı vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Turbox Sevdalisi dedi: Var hocam. Yoğurt kutusunun kapağı ya da yuvarlak bir cisme telefonu sabitliyorsunuz. Sonra şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linktekileri yapıyorsunuz. Ben denedim ama pek stabil ve zevkli değil ama denenir. Genişletmek için tıkla... _fatih_kartal_ dedi: Direksiyon yoktur da gamepad tarzı vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.