Telefonu formatlamadan önce sim veya hafıza kartı çıkarılmalı mı?

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Selamlar öncelikle. GM D5 marka ve modelli telefona sahibim. Telefonu daha önce formatlamadım. Şimdi ise telefonum yavaşladığı vs. için telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürürken şu anda takılı olan hafıza kartı ve SIM kartını çıkarmalı mıyım? Bunların dışında fabrika ayarlarına döndürürken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.

Çıkartın hocam. Önerilen yöntem budur.

SD karttaki veriler de fabrika ayarlarına döndürürken silinir. Silinmesini istemiyorsan sıfırlamadan önce SD kartı çıkar. Sim kart takılı kalabilir bir sorun olmaz.

Dalgın bir halde hard reset yaptıktan sonra telefon formatı bitirip restart yaparken SD kart ve SIM kart takılı kaldığı aklıma geldi korkuyla başlığı arattım. Telefon hafızası dışında SD kart da SIM de silinmedi. Lakin formata başlamadan önce ayarlar kısmından SD Kart'ı çıkar yapmıştım bunun etkisi olmuş mudur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…