Telefonu kaybedince Gmail kurtarılabilir mi?

Okan7

Yoctopat
Evde herkes Gmail kullanıyor. Onların Gmail adreslerine kurtarma e-postası olarak kendi Gmail hesabımı ekledim. Evden birisi telefonunu kaybetse veya şifresi çalınsa ben bu mevcut Gmail'imden kurtarma e-postasından evdekilerin Gmail'i kurtarabiliyor muyum?
Daha ilginç soru ise, ben 1 Gmail ve 1 Outlook kullanıyorum. 2 mail hesabı da telefonda açık ve diğer e-posta olarak birbirlerine bağladım. Ben şimdi telefonu çaldırsam veya kaybetsem bu durumda hem Gmail'imi hem de Outlook'u mu kurtaramaz mıyım ikisi de telefonda açık olduğu için?
Bu arada bütün cihazlarda 2 adımlı doğrulama da açık. 2. sorum da eğer 2 mail de aktif olduğu için kurtaramayacaksam o zaman Outlook oturumunu kapatmam daha mı doğru olur? Telefonumun kaybolması veya şifresinin çalınması durumunda kapalı oturumda duran Outlook'la mı kurtarabilirim?

1. soru: Onlar gmaillerine şifremi unuttum diyerek senin kurtarma gmailin ile hesaplarını kurtarabilirler.
2. soru: Cihazın çalınsa bile şifreni girdiğin her cihazdan oturum açabilirsin. Şifreni unuttuysan ve hesaplarına telefon numaranı eklediysen sms ile yine hesaplarını kurtarabilirsin.
3. soru: Kurtarama yapabilirsin bir hesapta oturum kapatmana gerek yok.

Telefonuna bir ekran kilidi koy çalan kişi maillerine ve hesaplarına erişemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…