Telefonu mikrofon gibi kullanma

• Konuyu başlatan suat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 670

suat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar proje ödevim turistlerle röportaj yapmak, 2 adet telefonla bunu yapabilir miyiz diye düşündük birazcık daha açarsam; 1. telefonla video çekerken 2. telefonu mikrofon gibi kullanabileceğim bir program olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne tarz bir düşüncedir. Böyle bir şey yapmaktaki maksadın nedir? Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun yani?
Kaldı ki bu çok basit. Bir telefonunla video çekerken diğer telefonunun da ses kayıt fonksiyonunu açacaksın video ve sesi kayıt ettiğinde daha sonradan ikisini birleştireceksin. Olay bundan ibarettir.

Bu dediğini yapmak çok zor bir şey söylendiği gibi kolay değil. Video ve sesin aynı anda başlatılıp bitirilmesi bir sorun ve bu dediğin işlemi yaparken render işlemi daha uzun hale gelir. Vede bu işlemi sadece 1 kere 1 kişi ile yapsak fazla sorun olmaz ama defalarca farklı kişilerde uygulamalıyız. yazdığım gibi bir program olsa çok güzel olurdu. Bunların hiçbirine gerek kalmazdı.

bilgisi olan?

Ses kaydını önceden başlatırsın klavyede de kayıt tuşuna ses çıkartacak şekilde basarsın kapatırken de ses çıkartacak şekilde kapatırsın. Böylece videonun başlangıcını ve bitişini belirlersin. Sonrada geride kalan bölümleri kesersin ve videoya montajlarsın. Yazılım veya bunu kolaylaştıracak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı