Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB
--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro
_
- Meslek
- Öğrenci
Yeni bilgisayar aldınız ve muhtemelen benim gibi birşey unuttunuz... Tabii bir hoparlör ve mikrofon!
Eskiden bir laptop ve hoparlörlü monitör kullandığım için aklımdan tamamen çıkmış.
www.technopat.net
Sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.
play.google.com
Telefonunuzun mikrofonu ile oyunlarda konuşabilmenizi sağlıyor. Gecikme olmasın diye USB ile bağlıyorum.
Wo Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak. Oynadığınız oyunun ayarlarından Wo Mic'i seçin.
play.google.com
Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio Buffer Size"ı ayarlayın. Aksi takdirde ses bozuk çıkar ya da çok takılır.
Belki rehbere SpaceDESK'i de ekleyebilirdim ama boşverdim.
www.technopat.net
HS50 Pro aldıktan sonra iki uygulamayı da sildim. Kulaklığı tam sese alınca hoparlöre dönüşüyor zaten, hem mikrofonu da var.
Eskiden bir laptop ve hoparlörlü monitör kullandığım için aklımdan tamamen çıkmış.
İnceleme: TAA-Background PC İncelemesi (İlk Masaüstü Bilgisayarım)
Turgineer burada ve karşınızda ilk masaüstü bilgisayarım TAA-Background! Kendisini 1 Ağustos'tan beri (İncelemeyi yazdığımda 1 aydır, güncellerken 8 aydır) kullanıyorum ve gerçekten mutluyum. Aslında bu incelemeyi Technopat Sosyal'in sistemine kaydete kaydete buraya yazıyordum fakat ahmaklık...
Sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.
Wo Mic:
WO Mic - Google Play'de Uygulamalar
WO Mic, Android telefonunuzu kablosuz mikrofona dönüÅtürür.
Telefonunuzun mikrofonu ile oyunlarda konuşabilmenizi sağlıyor. Gecikme olmasın diye USB ile bağlıyorum.
Wo Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak. Oynadığınız oyunun ayarlarından Wo Mic'i seçin.
SoundWire:
SoundWire - Audio Streaming - Google Play'de Uygulamalar
Kablosuz kulaklık içine Android cihazı açın / kablosuz hoparlör
Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio Buffer Size"ı ayarlayın. Aksi takdirde ses bozuk çıkar ya da çok takılır.
Belki rehbere SpaceDESK'i de ekleyebilirdim ama boşverdim.
Corsair HS50 Pro İncelemesi
https://www.hepsiburada.com/corsair-ca-9011215-eu-hs50-pro-stereo-kulaklik-siyah-p-HBV00000SWMWF?magaza=Tekramarket Merhaba, birkaç haftadır Corsair HS50 Pro kullanıyorum. Aldığım birçok ürün gibi bunun da incelemesini yapmak istedim. Kulaklığı Hepsiburada'dan 955₺'ye satın aldım. Kulaklık...
Son düzenleme: