Rehber Telefonu Mikrofon ve Hoparlör olarak kullanma [Wo Mic & SoundWire]

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Yeni bilgisayar aldınız ve muhtemelen benim gibi birşey unuttunuz... Tabii bir hoparlör ve mikrofon!
Eskiden bir laptop ve hoparlörlü monitör kullandığım için aklımdan tamamen çıkmış.

Sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Wo Mic:

Telefonunuzun mikrofonu ile oyunlarda konuşabilmenizi sağlıyor. Gecikme olmasın diye USB ile bağlıyorum.

1702548496265.png

Wo Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak. Oynadığınız oyunun ayarlarından Wo Mic'i seçin.
1702548615775.png

SoundWire:

Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio Buffer Size"ı ayarlayın. Aksi takdirde ses bozuk çıkar ya da çok takılır.

1702548629842.png

Belki rehbere SpaceDESK'i de ekleyebilirdim ama boşverdim.

HS50 Pro aldıktan sonra iki uygulamayı da sildim. Kulaklığı tam sese alınca hoparlöre dönüşüyor zaten, hem mikrofonu da var.

Son düzenleme:
Yeni bilgisayar aldınız ve muhtemelen benim gibi birşey unuttunuz... Tabii bir hoparlör ve mikrofon! Sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Wo Mic:
https://wolicheng.com/womic/ü

Telefonunuzun mikrofonu ile oyunlarda konuşabilmenizi sağlıyor. Gecikme olmasın diye USB ile bağlıyorum.

Eki Görüntüle 2052280

Wo Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak.
Eki Görüntüle 2052282

SoundWire:

Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio Buffer Size"ı ayarlayın.

Eki Görüntüle 2052283
Rehber için teşekkürler!

Yeni bilgisayar aldınız ve muhtemelen benim gibi bir şey unuttunuz... tabii bir hoparlör ve mikrofon! sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

WO Mic:

Eki Görüntüle 2052280

WO Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak.
Eki Görüntüle 2052282

soundwire:

Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio buffer size"ı ayarlayın.

Eki Görüntüle 2052283

Forumlarda hoparlörsüz monitör önermemek kökten çözüm.

Yeni bilgisayar aldınız ve muhtemelen benim gibi birşey unuttunuz... Tabii bir hoparlör ve mikrofon!
Eskiden bir laptop ve hoparlörlü monitör kullandığım için aklımdan tamamen çıkmış.

Sürekli kulaklık kullanmak zorunda kalmamak için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Wo Mic:

Eki Görüntüle 2052280

Wo Mic, mikrofonlarınız arasında görünmeye başlayacak. Oynadığınız oyunun ayarlarından Wo Mic'i seçin.
Eki Görüntüle 2052282

SoundWire:

Telefonu hoparlör olarak kullanmanızı sağlayan yazılım. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde Wi-Fi'nizin kalitesine göre ayarlardan "Audio Buffer Size"ı ayarlayın. Aksi takdirde ses bozuk çıkar ya da çok takılır.

Eki Görüntüle 2052283

Belki rehbere SpaceDESK'i de ekleyebilirdim ama boşverdim.

HS50 Pro aldıktan sonra iki uygulamayı da sildim. Kulaklığı tam sese alınca hoparlöre dönüşüyor zaten, hem mikrofonu da var.
Hocam ip kısmına ne yazıyoruz ben orayı anlayamadım? Neye göre hangi ip'yi yazacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı