1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ben telefonumu mikrofon yapacaktım. Bunun için WO Mic indirdim ama VirusTotal buna tehlikeli dedi. Uyarı biraz uzun olduğu için bilgim yetmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Bu tarz program önerilerine açığım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Arkadaşlar merhaba, ben telefonumu mikrofon yapacaktım. Bunun için WO Mic indirdim ama VirusTotal buna tehlikeli dedi. Uyarı biraz uzun olduğu için bilgim yetmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Bu tarz program önerilerine açığım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Haziran 2023 #2 Womic güvenilir bir program. Yaklaşık 3 sene boyunca kullandım.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 19 Haziran 2023 #3 WO Mic çok kullandım virüslü değildir umarım pek de bir sorun çıkartmamıştı PC’de.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Haziran 2023 #4 Virustotal sonuçları false positive. İsmi cismi belli olmayan antivirüslerin yapay zekalı tespit sistemlerinin sonucu.
Virustotal sonuçları false positive. İsmi cismi belli olmayan antivirüslerin yapay zekalı tespit sistemlerinin sonucu.
1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 19 Haziran 2023 #5 Berk Count dedi: WO Mic çok kullandım virüslü değildir umarım pek de bir sorun çıkartmamıştı PC’de. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Virustotal sonuçları false positive. İsmi cismi belli olmayan antivirüslerin yapay zekalı tespit sistemlerinin sonucu. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Womic güvenilir bir program. Yaklaşık 3 sene boyunca kullandım. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler.
Berk Count dedi: WO Mic çok kullandım virüslü değildir umarım pek de bir sorun çıkartmamıştı PC’de. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Virustotal sonuçları false positive. İsmi cismi belli olmayan antivirüslerin yapay zekalı tespit sistemlerinin sonucu. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Womic güvenilir bir program. Yaklaşık 3 sene boyunca kullandım. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler.