Telefonu modeme bağlamak

gorkibazz

Centipat
Merhaba arkadaşlar elimde Airties TTNET'in modemi var. Bu modeme cep telefonumun internetini USB veya Wi-Fi ile baglayıp nasıl dagıtabilirim? Yardimci olabilir misiniz acaba? Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar elimde Airties TTNET'in modemi var. Bu modeme cep telefonumun internetini USB veya Wi-Fi ile baglayıp nasıl dagıtabilirim? Yardimci olabilir misiniz acaba? Simdiden teşekkürler.
Mümkün değil.

Modem'in görevi, internet sağlayıcısı tarafından sağlanan internet hizmetini size sunmaktır. Cep telefonundaki interneti modem üzerinden dağıtamazsınız.

Mümkün olmayan nedir arkadaşlar? Keenetic extra DSL modem ile telefonumun kişisel erişimini açarak interneti telefonumdan almasını sağlayabiliyorum. Benim amacım iş yerinde internet koptuğu zaman pos cihazına internet bağlantısı vermek. Yapılabildiğini belirtmek için cevap attım.

Keenetic extra DSL modem kullanıyorum ara sıra internet kesintisi yaşıyorum bazen uzun bazen kısa evde cok fazla cihaz var ve telefonumun internetide oldukca fazla telefonumdaki interneti modemden nasıl dağıtabilirim?

Nasıl yaptınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…