Ekranı göremiyorsanız telefonunuzu monitör olarak kullanamazsınız çünkü gerekli yazılımları yükleyemiyor olacaksınız. Eğer görüyorsanız twomon USB veya space desk kullanabilirsiniz.
Ekranı göremiyorsanız telefonunuzu monitör olarak kullanamazsınız çünkü gerekli yazılımları yükleyemiyor olacaksınız. Eğer görüyorsanız twomon USB veya space desk kullanabilirsiniz.
Telefonun ekranını bilgisayarda göstermek için scrcpy kullanabilirsin. Eğer telefonun güçlüyse 2 3 tane farklı uygulamayı farklı pencerelerden görüntüleyerek multi tasking yapabilirsin(benim bilgisayarım güçsüz olduğundan sosyal medya uygulamalarını telefondan çalıştırmak için kullanıyorum)
Ama telefonu 2. ekran yapmak istiyorsan space desk kullan. Bağlantı kalitesini yukseltmek için telefonu bilgisayara USB ile bağla ve USB internet paylaşımını bilgisayara aç, telefonu kablolu hotspot olarak ayarladığında spacedesk uygulamasında 2. bir ağ göreceksin, o ağ daha kaliteli ve daha az gecikmeli oluyor.
Dediğini şimdi anladım kusura bakma, bu tür bir şey deneyebilirsin:
Telefona USB kamera taktığında hemen çalışmıyor, çakışması için programlar oluyor ama ilk önce aparatlar alman gerekiyor. Bana sorarsan olacak iş değil uğraşma