Telefonu monitör olarak kullanmak mümkün mü?

sessizOL

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, monitörüm kırıldı ve bir şey gözükmüyor. Kablolar aracılığıyla direkt telefona bağlayıp monitör olarak kullanabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranı göremiyorsanız telefonunuzu monitör olarak kullanamazsınız çünkü gerekli yazılımları yükleyemiyor olacaksınız. Eğer görüyorsanız twomon USB veya space desk kullanabilirsiniz.

Ekranı göremiyorsanız telefonunuzu monitör olarak kullanamazsınız çünkü gerekli yazılımları yükleyemiyor olacaksınız. Eğer görüyorsanız twomon USB veya space desk kullanabilirsiniz.

Konu hakkında bilgim olmadığı için yazdım bir dönüştürücü vesaire yok mu?

Telefonun ekranını bilgisayarda göstermek için scrcpy kullanabilirsin. Eğer telefonun güçlüyse 2 3 tane farklı uygulamayı farklı pencerelerden görüntüleyerek multi tasking yapabilirsin(benim bilgisayarım güçsüz olduğundan sosyal medya uygulamalarını telefondan çalıştırmak için kullanıyorum)

Ama telefonu 2. ekran yapmak istiyorsan space desk kullan. Bağlantı kalitesini yukseltmek için telefonu bilgisayara USB ile bağla ve USB internet paylaşımını bilgisayara aç, telefonu kablolu hotspot olarak ayarladığında spacedesk uygulamasında 2. bir ağ göreceksin, o ağ daha kaliteli ve daha az gecikmeli oluyor.

Dediğini şimdi anladım kusura bakma, bu tür bir şey deneyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefona USB kamera taktığında hemen çalışmıyor, çakışması için programlar oluyor ama ilk önce aparatlar alman gerekiyor. Bana sorarsan olacak iş değil uğraşma

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı