Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Mart 2020 #1 Orijinal şarj aleti şarj etmiyor. Ama internetten aldığım hızlı şarj destekli bir ara kablo şarj ediyor. Adaptör aynı olacak fakat ara kablo farklı olacak sizce bu bir sıkıntı yaratır mı?
Orijinal şarj aleti şarj etmiyor. Ama internetten aldığım hızlı şarj destekli bir ara kablo şarj ediyor. Adaptör aynı olacak fakat ara kablo farklı olacak sizce bu bir sıkıntı yaratır mı?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 17 Mart 2020 #2 Yaratmaz. O bildiğimiz kablo zaten. Adaptör önemli. Sokete dikkat edin sadece.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Mart 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yaratmaz. O bildiğimiz kablo zaten. Adaptör önemli. Sokete dikkat edin sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam kullanıyorum o zaman. İlk geldiğinde denemek maksadıyla kullanmıştım cuk oturuyor namussuz
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yaratmaz. O bildiğimiz kablo zaten. Adaptör önemli. Sokete dikkat edin sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam kullanıyorum o zaman. İlk geldiğinde denemek maksadıyla kullanmıştım cuk oturuyor namussuz