5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 11 Eylül 2022 #1 Mesela şarj olurken 1-2 dakikalık kullanımlar zarar verir mi? Ya da 4-5defa şarjdan çekip şarja koymak gibi.
Mesela şarj olurken 1-2 dakikalık kullanımlar zarar verir mi? Ya da 4-5defa şarjdan çekip şarja koymak gibi.
CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Artı 1 Eksi
Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz.
KS KS 5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 11 Eylül 2022 #3 CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sadece 2 sefer tak çıkar yaptım ilkinde bir kez ama anında taktım ikincisinde 5 kez onlarda da 1 dk dolmadan taktım. Anında zarar verir mi bataryaya? CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... S20 FE lityum iyon pil. CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ben 20 25 arası şarj etmeye çalışıyorum 100 olunca da anında kesiyorum Bixby rutin haber veriyor. Artı 0 Eksi
CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ama sadece 2 sefer tak çıkar yaptım ilkinde bir kez ama anında taktım ikincisinde 5 kez onlarda da 1 dk dolmadan taktım. Anında zarar verir mi bataryaya? CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... S20 FE lityum iyon pil. CaBul dedi: Li-on pillerde sürekli tıkarıp çıkartmak zarar verebilir. Telefonunuzun şarjı 10'a düştüğünde takmanız gerekiyor. Ve 80'e kadar beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ben 20 25 arası şarj etmeye çalışıyorum 100 olunca da anında kesiyorum Bixby rutin haber veriyor.