Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #11 Falsey dedi: Zarar vermez. Zaten uzmanlar telefonunuzun sarjı %35-40 kaldığında sarja takın ve 80-90 arası çıkarmanız en iyisi olur demişler. Genişletmek için tıkla... Ama ben bitene kadar kullanıyorum alidenjz dedi: Hocam şu şekilde %30 altına düşmeden takmanız önerilir. Şarj %100 olunca çıkarmanız iyi değil. %90 veya %95 olunca çıkarın bataryaya performans katarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam %30'un altına düşünce ne oluyor?
Falsey dedi: Zarar vermez. Zaten uzmanlar telefonunuzun sarjı %35-40 kaldığında sarja takın ve 80-90 arası çıkarmanız en iyisi olur demişler. Genişletmek için tıkla... Ama ben bitene kadar kullanıyorum alidenjz dedi: Hocam şu şekilde %30 altına düşmeden takmanız önerilir. Şarj %100 olunca çıkarmanız iyi değil. %90 veya %95 olunca çıkarın bataryaya performans katarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam %30'un altına düşünce ne oluyor?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Nisan 2021 #12 Kuru kuru dedi: Ama ben bitene kadar kullanıyorum Hocam %30'un altına düşünce ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok bir şey olmaz uzun vadeli yaparsan 6 yıl idare edecek bir telefon 2-3 yıl gider. Diye düşünüyorum.
Kuru kuru dedi: Ama ben bitene kadar kullanıyorum Hocam %30'un altına düşünce ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok bir şey olmaz uzun vadeli yaparsan 6 yıl idare edecek bir telefon 2-3 yıl gider. Diye düşünüyorum.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #13 Falsey dedi: Çok bir şey olmaz uzun vadeli yaparsan 6 yıl idare edecek bir telefon 2-3 yıl gider. Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonumun şarzı 5'den sonra birden düşüyor ve şarj olma hızı yavaşladı sizce bu bir belirti mi?
Falsey dedi: Çok bir şey olmaz uzun vadeli yaparsan 6 yıl idare edecek bir telefon 2-3 yıl gider. Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonumun şarzı 5'den sonra birden düşüyor ve şarj olma hızı yavaşladı sizce bu bir belirti mi?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Nisan 2021 #14 Kuru kuru dedi: Telefonumun şarzı 5'den sonra birden düşüyor ve şarj olma hızı yavaşladı sizce bu bir belirti mi? Genişletmek için tıkla... Belirti olabilir ama dediğim gibi hala şansınız var ise %35-40 da sarja takıp %80-85 arası çıkarmak düzeltebilir.
Kuru kuru dedi: Telefonumun şarzı 5'den sonra birden düşüyor ve şarj olma hızı yavaşladı sizce bu bir belirti mi? Genişletmek için tıkla... Belirti olabilir ama dediğim gibi hala şansınız var ise %35-40 da sarja takıp %80-85 arası çıkarmak düzeltebilir.