Telefonu satıp iPad 6. nesil alınır mı?

Linics

Hectopat
Daha fazla  
Kullanım amacım oyun + ders elimde ki GT 2 Pro'yu satıp iPad Mini alacağım ve evde boşta duran iPhone 8'e geçeceğim. GT2 Pro çok tatmin etmedi gerek pil gerek ısınma performansı olarak ve telefon ekranı bana küçük geliyor ders veya film izlerken . Günlük kullanımda genel olarak IPad'i kullanmayı düşünüyorum bundan dolayı küçük bir model tercih ettim. Sizce mantıklı mı? Ayrıca ileride satışta Apple cihazlar değer kaybetmiyor ileride muhtemelen telefonum IPad'e göre çok daha fazla değer kaybedecek.

Mantıklı bence iphone 8 hala idare edecek seviyede.

Bir fikir daha. Satıp S23 alınabilir. Mantıklı olur mu emin değilim mantıksız değil ama mantıklı da değil açıkçası.
@196444 neden haha attın?

iPad mini şarjı diğer iPad modellere göre daha hızlı gidiyor diye biliyorum.

iPad mini şarjı diğer iPad modellere göre daha hızlı gidiyor diye biliyorum.
Ben günlük kullanımda çok fazla kurcalamasam da, öğlen araları 1 bölüm dizi ve 1-2 saat YouTube vs izleyerek, haftada 1 defa şarj ediyorum. Bu kullanımda, 5 günün sonunda hala %40 şarjı oluyor.

EK: Cihazı hiç kapatmıyorum.

Ben günlük kullanımda çok fazla kurcalamasam da, öğlen araları 1 bölüm dizi ve 1-2 saat YouTube vs izleyerek, haftada 1 defa şarj ediyorum. Bu kullanımda, 5 günün sonunda hala %40 şarjı oluyor.
Hocam yaklaşık kaç saat ekran süresi alıyorsunuz yüzde yüzden sıfıra.

Bende iPad 9.nesil ile 13 saat YouTube testi yaptım %100'den %40 civarı bir şey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…