Telefonu satıp tablete geçmek mantıklı mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Elimde yaklaşık 15k bütçem var ve mevcut telefonumun 2. el piyasası yaklaşık 20k. Satarsam toplamda 35k param olmuş olacak. Aklımda iPad Air almak var. 11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB - Yıldız IÅıÄı satın alın

Günün çoğunu evdeyim, sadece spora ve dershaneye giderken telefonu yanıma alıyorum o da sadece alo demek için. Evde Samsung J7 duruyor ve hâlâ çalışıyor; tablet alırsam onu kullanacağım.

Genellikle film izlemeyi sevdiğim için de sizce mantıklı bir fikir olur mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Elimde yaklaşık 15 k bütçem var ve mevcut telefonumun 2. el piyasası yaklaşık 20 k. Satarsam toplamda 35 k param olmuş olacak. Aklımda iPad Air almak var. 11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB-yi satını alınım.

Günün çoğunu evdeyim, sadece spora ve dershaneye giderken telefonu yanıma alıyorum o da sadece alo demek için. Evde Samsung J7 duruyor ve hâlâ çalışıyor; tablet alırsam onu kullanacağım.

Bence Tab S9 daha mantikli olacaktir ekrani cok daha iyi oldugundan. Elinizde kalan parayla da daha modern bir telefon alirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Elimde yaklaşık 15 k bütçem var ve mevcut telefonumun 2. el piyasası yaklaşık 20 k. Satarsam toplamda 35 k param olmuş olacak. Aklımda iPad Air almak var. 11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB-yi satını alınım.

ipad kullanan arkadaşlarım var pek bir esprisi yok bence samsung veya huawei tabletlere bak elindeki bütçeye biraz daha ekleyerek alabilirsin. Eğer okula vs alacaksan ipadin bir de ayrı kalemini alman gerek en az oradan 5 6 k gidiyor her şeyi masraf apple'ın.

J7 bir yere kadar idare eder ama asla akıcı olmaz. 2 ay idarelik kullanılır ama 2 yıl asla değil. Bütçenin tamamını tablete yatırmak yerine telefon modelini düşürüp tablet modelini da biraz düşürerek dengelemek daha mantıklı bence. Sırf alo demek için bile J7 çok eski nesil kalıyor.

Hayır bu kesinlikle mantıklı olmaz. Telefonun J7 oldukça zorluk ve zorbalık görürsün. Özellikle yaşın küçükse.
Yeni nesil iPhone kullanmayanı bile fakir gözüyle bakarken gidip J7 ile 2-3 sene geçirirse arkadaş cidden büyük bir zorbalığa maruz kalır. Lise ortaokul farketmeksizin durum öyle ben olsam telefonu yenilerdim tüm paraya veya eldeki telefonu hiç satmayıp 15k'ya iPad A16 alırdım tabikide arkadaşın kendi kararı fakat yeni nesile bakınca zorbalığa uğramama ihtimali yok.

Arkadaşlar merhaba. Elimde yaklaşık 15k bütçem var ve mevcut telefonumun 2. el piyasası yaklaşık 20k. Satarsam toplamda 35k param olmuş olacak. Aklımda iPad Air almak var. 11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB - Yıldız IÅıÄı satın alın

Bazı şeyleri dengele bence paranın tamamını tablete verme yüzde 50 50 bölüş.

Yaşım 17, kimse zorbalık yapamaz orası ayrı konuda milletin telefonuyla dalga geçecek bir millet mi olduk 🙂?

Bu millet oldu.

S11 alman daha iyi bir tercih olacaktır. iPad Air içindeki M çipi basit işler için çok güçlü. Onun yerine Tab S11 alırsan hem 7 yıl güncelleme hem oled hem 120 hz hem mobil işleri uzun süre kaldıracak bir tablet almış olursun. Ayrıca daha ucuza 256 GB depolama alıyorsun. Hem Samsung'un ekranı daha yatay olduğu için içerikler daha büyük gözükecektir ve oled olduğu için tabii ki de seyir zevkin daha çok artar. 3 bin tl paran da artacağı için ucuz bir 2. el telefon alabilirsin belki.

Ayrıca tabletin kutusundan kalemi de çıkıyor bu da başka bir artı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı