Telefonu servise gönderirken Google hesabından çıkmak gerekir mi?

Stalin Roll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Omix marka telefonumu servise göndereceğim, fotoğraflarımı yedekleyip eski telefonuma aktarıyorum ama ekstra olarak Google hesabından çıkmama gerek var mı?

İkinci alan varsa oluşturun hocam. Onun dışında SIM kartı da sökün SIM kodu ile hesaba giriş yapabilir. Google hesabınızı çıkabilirsiniz ondan da sorun olmaz.

İkinci alan varsa oluşturun hocam. Onun dışında SIM kartı da sökün SIM kodu ile hesaba giriş yapabilir. Google hesabınızı çıkabilirsiniz ondan da sorun olmaz.

Yazılım güncellenecek ama sıkıntı yaratmaz değil mi Google hesaptan çıksam.

Telefonu sıfırlayıp geri gönderdiler. Ama telefondan memnunum şu an tek sorun şarjdayken telefon ve adaptör aşırı ısınıyor servise göndereceğim olmazsa.
yaz aylarında iphone 15'ler bile öyle kanka, benim x600 de baya ısınıyo şarjda, ekranda kendi kendine basma sorunu vardı, gelen tüm güncellemeleri yapınca hiç olmamaya başladı

Yaz aylarında iPhone 15'ler bile öyle kanka, benim X600 de bayağı ısınıyor şarjda, ekranda kendi kendine basma sorunu vardı, gelen tüm güncellemeleri yapınca hiç olmamaya başladı.

Hocam X600 de Omix UI var güncelleme aldı zaten daha önceden ama X6 modelini saf Android yollamışlar ve UI güncellemesi almadı.

tasarım ve fiyat olarak çok güzel işler yapıyolar, tek eksik Uı önem vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…