l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Telefonumu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ta numaralar gözükmüyor. Acilen birisine yazmam lazım ama herkes kayboldu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Telefonumu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ta numaralar gözükmüyor. Acilen birisine yazmam lazım ama herkes kayboldu.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Eylül 2023 #11 Telefonlar yeni numaraları sim karta kaydetmiyor. Ama google hesabın bağlıysa oradan aktarabilirsin. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #12 l4d2 aşığı dedi: Rehbere. Genişletmek için tıkla... Yedek anlamında soruyor. Mayt dedi: Kardeşim kişileri SIM karta mı kaydettin yoksa e mail vs oraya mı kaydettin? Ya da daha doğrusu kaydetmedin mi? Genişletmek için tıkla... Kaydettin yerine yedekledin desen daha iyi olur konu sahibi anlamadı. Artı 0 Eksi
l4d2 aşığı dedi: Rehbere. Genişletmek için tıkla... Yedek anlamında soruyor. Mayt dedi: Kardeşim kişileri SIM karta mı kaydettin yoksa e mail vs oraya mı kaydettin? Ya da daha doğrusu kaydetmedin mi? Genişletmek için tıkla... Kaydettin yerine yedekledin desen daha iyi olur konu sahibi anlamadı.
KS KS l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #13 Şebnem Ferah dedi: Yedek anlamında soruyor. Kaydettin yerine yedekledin desen daha iyi olur konu sahibi anlamadı. Genişletmek için tıkla... Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Yedek anlamında soruyor. Kaydettin yerine yedekledin desen daha iyi olur konu sahibi anlamadı. Genişletmek için tıkla... Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Eylül 2023 #14 l4d2 aşığı dedi: Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım Genişletmek için tıkla... Madem bu kadar acil bir durum var, neden telefonu sıfırladınız? Numarayı farklı yollarla bulmayı deneyin, google hesabına yedekli değilse bulunmaz o. Artı 0 Eksi
l4d2 aşığı dedi: Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım Genişletmek için tıkla... Madem bu kadar acil bir durum var, neden telefonu sıfırladınız? Numarayı farklı yollarla bulmayı deneyin, google hesabına yedekli değilse bulunmaz o.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #15 l4d2 aşığı dedi: Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım Genişletmek için tıkla... Bulamazsın rehber yedeği yok ise. Artı 0 Eksi
l4d2 aşığı dedi: Birisini acil aramam lazım dün akşam aradı beni ama aram kayıtları yok nasıl kendisini arayacağım acilen aramam lazım Genişletmek için tıkla... Bulamazsın rehber yedeği yok ise.