Telefonu Sıfırlamak Gerekli mi?

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Android bir telefonu yılda bir kere sıfırlamak telefon sağlığı ve ömrü için gerekli midir?

Kullanma sürem bir yılı geçti. Sadece onbellek temizleme yeterli olur mu bilmiyorum çünkü dosyalarıma baktığımda çok fazla kalıntı dosya görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaparsanız fena olmaz. Ben fazla takıntılıyım bu konularda. 4-5 Ayda bir tertemiz Rom atıyorum. Uygulamaları bir kere indirip bir daha da güncellemiyorum. Eğer kritik bir güncelleme gelmişse önce uygulamanın verilerini, önbelleğini temizleyip sonra kendisini kaldırıyorum, daha sonra güncel halini indiriyorum. Rootu yapıştırıp indirdiklerimi sistemin içine dahil ediyorum. Tavsiye ederim.

Her ne kadar teknoloji çok ilerlese de, bu sorun benim gözümde hala çözülemedi, uzun bir sürelik kullanımdan sonra hissedilir yavaşlama oluyor, ben iPhone 7'de bile bunu hissedip sıfırladım açıkçası. Tabi bu kullandığımız uygulamaların işlemci kullanımıyla vs.'de alakalı, ancak yılda 1 yapmanın faydası olacaktır, da sonrasında yine aynıları olacak.[emoji16]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı