Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 5 Kasım 2018 #1 Android telefonu televizyon ekranına yansıtmak istiyorum ama televizyonda Smart TV özelliği yok, televizyon internetli değil. Xbox One konsolum var ondan olur mu?
Android telefonu televizyon ekranına yansıtmak istiyorum ama televizyonda Smart TV özelliği yok, televizyon internetli değil. Xbox One konsolum var ondan olur mu?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 5 Kasım 2018 #2 Emre Sakinmaz dedi: Android telefonu televizyon ekranına yansıtmak istiyorum ama televizyonda Smart TV özelliği yok Genişletmek için tıkla... Hayir maalesef olmaz lakin Chromcast tarzi fiyati gayet uygun olan bir cihazla istediginizi yapabilirsiniz.
Emre Sakinmaz dedi: Android telefonu televizyon ekranına yansıtmak istiyorum ama televizyonda Smart TV özelliği yok Genişletmek için tıkla... Hayir maalesef olmaz lakin Chromcast tarzi fiyati gayet uygun olan bir cihazla istediginizi yapabilirsiniz.