Loed Zeptopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:37 #1 Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.453 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:39 #2 Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kurumazsın diye düşünüyorum.
Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kurumazsın diye düşünüyorum.
babaggs Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:42 #3 Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir teknoloji çıktığını sanmıyorum hocam.
Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir teknoloji çıktığını sanmıyorum hocam.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:49 #4 Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında telefonun içine rusuf ile Windows yazıp sonra boot ederek yüklemeyi deneyebilirsin ama telefon işe yaramayan bir telefonda deneyin.
Loed dedi: Telefonumu USB gibi kullanarak Windows yükleyebilir miyim bilgisayarıma? Sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında telefonun içine rusuf ile Windows yazıp sonra boot ederek yüklemeyi deneyebilirsin ama telefon işe yaramayan bir telefonda deneyin.
Loed Zeptopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:52 #5 alpermen dedi: Aslında telefonun içine rusuf ile Windows yazıp sonra boot ederek yüklemeyi deneyebilirsin ama telefon işe yaramayan bir telefonda deneyin. Genişletmek için tıkla... Denenir.
alpermen dedi: Aslında telefonun içine rusuf ile Windows yazıp sonra boot ederek yüklemeyi deneyebilirsin ama telefon işe yaramayan bir telefonda deneyin. Genişletmek için tıkla... Denenir.