Caglar95 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 188 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #1 Merhaba, masaüstü bilgisayarımda şu an mikrofonlu kulaklık olmadığı için oyunlarda telefonumu mikrofon olarak kullanmak istiyorum. USB bağlantısı ile bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2019
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda şu an mikrofonlu kulaklık olmadığı için oyunlarda telefonumu mikrofon olarak kullanmak istiyorum. USB bağlantısı ile bunu nasıl yapabilirim?
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2019 #2 Android Cihazlarınızı Bilgisayarda Mikrofon Olarak Kullanma Android cihazlarınızı bilgisayarınız üzerinde mikrofon olarak kullanmak için yazımıza bakarak nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İşte adımlar! www.tamindir.com Artı -1 Eksi
Android Cihazlarınızı Bilgisayarda Mikrofon Olarak Kullanma Android cihazlarınızı bilgisayarınız üzerinde mikrofon olarak kullanmak için yazımıza bakarak nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İşte adımlar! www.tamindir.com
Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 864 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #3 Hiç kullanışlı olmayan bir yöntem haberiniz olsun. Artı -1 Eksi
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Şubat 2019 #4 Zamanında Droidcam uygulaması ile GM 5 Plus cihazımı mikrofon olarak kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Artı -1 Eksi
Zamanında Droidcam uygulaması ile GM 5 Plus cihazımı mikrofon olarak kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2019 #5 Jasanayaka dedi: Zamanında Droidcam uygulaması ile GM 5 Plus cihazımı mikrofon olarak kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O programın asıl amacı webcam değil mi? Artı -1 Eksi
Jasanayaka dedi: Zamanında Droidcam uygulaması ile GM 5 Plus cihazımı mikrofon olarak kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O programın asıl amacı webcam değil mi?
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Şubat 2019 #6 Burak İsmail IŞIK dedi: O programın asıl amacı webcam değil mi? Genişletmek için tıkla... Hem kamera hem de mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz telefonunuzu. Ben mikrofon amaçlı kullanmıştım. Artı -1 Eksi
Burak İsmail IŞIK dedi: O programın asıl amacı webcam değil mi? Genişletmek için tıkla... Hem kamera hem de mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz telefonunuzu. Ben mikrofon amaçlı kullanmıştım.
KS KS Caglar95 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 188 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2019 #7 Wo MİC diye bir program görmüştüm ama yapamadım. USB bağlantısında göremedi cihazı, uygulamaları deneyip yazarım buraya. Teşekkürler. Artı -1 Eksi
Wo MİC diye bir program görmüştüm ama yapamadım. USB bağlantısında göremedi cihazı, uygulamaları deneyip yazarım buraya. Teşekkürler.
T TaylanHammett Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 G614JV-N3157W i7-13650HX 16 GB DDR5 Ram RTX 4060 140 W 512 GB SSD Windows 11 Home 16" 165 Hz WUXGA Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #8 Caglar95 dedi: WO Mic diye bir program görmüştüm ama yapamadım. USB bağlantısında göremedi cihazı, uygulamaları deneyip yazarım buraya. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamayı açtığından emin misin? Artı -1 Eksi
Caglar95 dedi: WO Mic diye bir program görmüştüm ama yapamadım. USB bağlantısında göremedi cihazı, uygulamaları deneyip yazarım buraya. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamayı açtığından emin misin?
Mericerdem54 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #9 arkadaşlar Wo Mic seste takılma yapıyo droid cam de öyle ez mic çok iyi ama o da üyelik istiyo Artı 0 Eksi