Telefonu Wi-Fi olarak kullanmak zararlı mıdır?

Elmas aykut

Hectopat
Daha fazla  
Ethernet kablom ile yollarımızı ayırdığımız için telefonumu Wi-Fi alıcısı olarak kullanıyorum. İnternet hızı arttığı için şu an yeni bir kablo almayı da düşünmüyorum. Evi değiştirene kadar bu şekilde kullanmayı planlıyorum. Ama telefona bir zararı olur mu bilemiyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon isinabilir en fazla bir şey olacagini sanmam.

Hayır bir sıkıntı olmaz.

Usta kablo dedigin kaç para Allah aşkına. Gidip kablo alsanıza

Telefon sürekli şarjda kaldığı için ısınır ve zarar verebilir bunun yerine kablo ya da wireless adaptör almak daha iyi olur

Erişim noktası veya hotspot demek istediniz.

Kablo almanız en iyisi olur bence. Evi değiştirseniz bile eninde sonunda alacaksınız zaten. Sıkıntı olmasa bile sarjı su gibi bitireceğinden batarya aşınması yapar, pil ömrünü bayağı azaltır yani. Sarjda kullanmak daha beter olur, telefon işlem yaptığı için sarjdayken sarj harcaması olur, bu da batarya kanunlarına aykırıdır.

Telefon isinabilir en fazla bir şey olacagini sanmam.
Yok ısınmıyor sabahtan beri LoL oynadım ısınma yok.
Telefon sürekli şarjda kaldığı için ısınır ve zarar verebilir bunun yerine kablo ya da wireless adaptör almak daha iyi olur
Telefon şarj almayı kapatıyor.
Erişim noktası veya hotspot demek istediniz.
hayır öyle demek istemedim. USB kablo ile bağladım. Telefon modemden interneti çekiyor ve USB kablo ile bilgisayara iletiyor.
Ama kablo bu evde kalacak. Ayrıca şarj olmuyor. Telefon kendi şarjından kullanıyor şarj etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…