Telefonum 5GHz Wi-Fi ağını görmüyor!

Furkan Uçan

Kilopat
Selamlar, Xiaomi Redmi 7 telefonum 2.4GHz ağları görüyor ama 5GHz ağları görmüyor. Eski bir cihazda değil ki çıkalı 1 sene falan oldu. 5-6 ay önce görüyordu sonra birden görmemeye başladı bir şey mi yaptım bilmiyorum ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ ayarlarında seçenek olması lazım, 2.4GHz ve 5GHz ağları göster gibi. Ağ kısmından sağ üstteki üç noktaya basın seçeneklere girin.

Son düzenleme:
Bu dediğiniz için ayarlara girdim ama WLAN seçeneğini bulamadım. Yok yani.
Nereden öğrenebilirim?

Ayarlar -> Cihazım -> Tüm özellikler kısmında "MIUI sürümü" bilgisini paylaşın. Bu anlattığım Mi Max 2 EU ROM için geçerli. Sizde farklı olacaktır elbette.

O halde Wi-Fi'ı açtığınız kısımdan (yukarıdan aşağı indirdiğiniz kısım) Wi-Fi'a basılı tutun sonraki adımları tekrarlayın.

MIUI'dan daha güzel Custom ROM'lar var konu sahibinin telefonu için.
Daha önce bende Mi telefon vardı. Pixel Experience kullanıyordum. Abi bu kadar harika bir Custom ROM olamaz ya Orjinal yazılımdan kat kat daha iyidi. Anneme verdim şuan o ROM ile annem kullanmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…