Telefonum çalındı

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle olayın nasıl geliştiğinden bahsedeyim:

Saat 23.30 sularında Çatalca'da kız arkadaşımın evinden çıktım, kendi evime yürüyorum ve kafam çok hafif iyi. Bir sigara yakmak için köşeye oturdum, dinlenmeye ihtiyacım vardı. Bir eleman beni gördü, yanında 3 kişi vardı. 2'si yürümeye devam etti ben de telefonla uğraşıyordum öteki bana "Yardıma ihtiyacın var mı, iyi görünmüyorsun." gibisinden bir şeyler söyledi. Ardından ben çok iyi değilim dedim, elemanın kafası da fena değildi. Arkadaş canlısı gözüktü, koluma gir hastane yakınlarında oturuyorum evin o taraftaysa seni götüreyim dedi. Ben de evet, o taraflarda dedim. Ardından telefonumla görüşmek için istedi, reddettim. "Ver lan telefonu!" diyerek telefonu elimden çekip cebine koydu. Önde yürüyen 2 elemandan korktuğum için ben de para vereyim, telefonu geri ver gibisinden bir şeyler söyledim. Ardından olmaz diyerek olay yerinden uzaklaştı, yetişemedim. Bu arada çocuğu ilk defa görüyorum ve bu kadar geç vakitte ilk defa buralarda dışardaydım, bu konuda beni yargılamayın. Kabahatimin de farkındayım. Yukarı kadar koşturduktan sonra çocuğu yakalayamadım ve çocuğun yanındaki iki eleman yanıma geldi. "Ne oldu? Biz sizi öylesine koşuşturuyorsunuz sanmıştık." gibisinden ifadelerde bulundular. Birinin telefonundan annemi arayıp durumdan haberdar ettim. Ardından bekçiler görüp yardım istedi ve tarama yaptık. Çevre güvenlik kameralarına baktıktan sonra bizden bağımsız bir ekip şüpheliyi buldu. Biz de yanlarına gittik. Orada berbat bir panik atak geçirdim. Sonrasında çocuk benim uyuşturucu taciri olduğumu vs. beyan etti. Sonrasında karakola gittik ve aynen bu ifadeyi verdim. Telefonu çocuk kaçtığı sokakta bir arabanın altına attığını beyan etmiş. Tarama yapıldı, bulunamadı. Şüpheli 16 yaşını doldurduğu için bu gece gözaltına aldılar.

Yarın için telefon faturasını istediler. Sizce tazminat alabilir miyiz veya hiç değilse çocuk hak ettiği cezayı alır mı? Çocuk dediğime bakmayın. Ne yaptığının gayet farkındaydı. Suçlamaları vs. epey profesyoneldi. Ancak suçlu olduğunu anladıklarına eminim.

Ufak bir güncelleme yapayım. Konu pek kimsenin umurunda olmadı fakat:

3 kişilerdi 2'si önde yürümeye devam etti diğeri yanımda durdu demiştim. Önde yürüyen ikisi yukarı çıkınca bana yardımcı oldu. O çocuklardan biri, kız arkadaşıyla yürüdüğünü ve çocuğa uyuşturucu satmaya çalıştığımı duyduğunu söylemiş. Yanında kız arkadaşı yoktu. Ayriyeten uyuşturucu satmaya da çalışmadım. Umarım başıma iş açılmaz. Zaten insanlığa gram güvenim kalmamıştı. Muhtemelen benim üzerime kalırsa bazı şeylere son verme vakti gelir benim için. Saatlerdir ağlıyorum.

Geçmiş olsun hocam. Umarım telefonunuzu alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…