bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Telefonum aynı prizde bazen hızlı şarj alır bazen yavaş şarj alırdı. Artık her prizde yavaş şarj alıyor. Bunun sebepleri ne olabilir?
Telefonum aynı prizde bazen hızlı şarj alır bazen yavaş şarj alırdı. Artık her prizde yavaş şarj alıyor. Bunun sebepleri ne olabilir?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 6 Kasım 2022 #2 bymyself dedi: Telefonum aynı prizde bazen hızlı şarj alır bazen yavaş şarj alırdı. Artık her prizde yavaş şarj alıyor. Bunun sebepleri ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Başka şarj cihazıyla denediniz mi?
bymyself dedi: Telefonum aynı prizde bazen hızlı şarj alır bazen yavaş şarj alırdı. Artık her prizde yavaş şarj alıyor. Bunun sebepleri ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Başka şarj cihazıyla denediniz mi?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2022 #3 Telefon POCO serisi mi?
bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #4 DarKSaGaa dedi: Telefon POCO serisi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Realme 5i
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 7 Kasım 2022 #5 Kablo sorunlu. Başka bir çözüm yoluna gitmeden kabloyu değiştirin.
bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #6 Ahmt1 dedi: Başka şarj cihazıyla denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece bir kere denedim ama o şarjın gücü baya düşüktü. Zakır Zakır dedi: Kablo sorunlu. Başka bir çözüm yoluna gitmeden kabloyu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Adaptörde sıkıntı yok yani
Ahmt1 dedi: Başka şarj cihazıyla denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece bir kere denedim ama o şarjın gücü baya düşüktü. Zakır Zakır dedi: Kablo sorunlu. Başka bir çözüm yoluna gitmeden kabloyu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Adaptörde sıkıntı yok yani
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 7 Kasım 2022 #7 bymyself dedi: Adaptörde sıkıntı yok yani Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Olsaydı hiç şarj etmezdi.
bymyself dedi: Adaptörde sıkıntı yok yani Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Olsaydı hiç şarj etmezdi.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 7 Kasım 2022 #8 Zakır Zakır dedi: Hayır yok. Olsaydı hiç şarj etmezdi. Genişletmek için tıkla... Bazı adaptörler böyle hocam. Saçmalıyor. bymyself dedi: Sadece bir kere denedim ama o şarjın gücü bayağı düşüktü. Adaptörde sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Bir servise götürün ya bataryada sıkıntı vardır ya adaptördür ya da şarj giriş yeri arızalıdır. Başka yolu yok.
Zakır Zakır dedi: Hayır yok. Olsaydı hiç şarj etmezdi. Genişletmek için tıkla... Bazı adaptörler böyle hocam. Saçmalıyor. bymyself dedi: Sadece bir kere denedim ama o şarjın gücü bayağı düşüktü. Adaptörde sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Bir servise götürün ya bataryada sıkıntı vardır ya adaptördür ya da şarj giriş yeri arızalıdır. Başka yolu yok.