Telefonum zorla tamir edildi ve para istiyorlar

Hukukta gizli çekilmiş ses/video kayıtları delil olarak sayılmıyor diye biliyorum.

Sayılmıyor çünkü gizli çekim olarak kullanıldığı için kişinin izni bulunmuyor ve delil olarak sayılsa da niye ses kaydı alıyor? Bir anda alası mı gelmiş adamın hiçbir şey denemesine rağmen, tamir etmeden önce sorman gerekiyordu ve niye para istiyorsun üstüne ses kaydını da delik gösteriyor sanki bunların olacağını biliyormuş gibi? Bildiğin suç bu şikayet etmelisiniz polise efendim.

Polisi ara gelsin.

Eğer ödeyecek durumun varsa ve cihazı kullanacaksan öde. Eninde sonunda ödeyeceksin zaten, kolay yoldan çözmüş olursun.

Öğrenciyim ve paramda çok yok param olunca yaptıracaktım adamın yaptığı düpedüz gasp.

Duvarda bir yerde ses jkayıt cihazı var ibaresi var ise bence kayıt alabilir. Sinsiymiş ama, tam bir sansar. Sonra da cumaya gider en ön safa

Hocam kimse kafasına göre ses kaydı yapamaz ve ayrıca duvara öyle bir şey yapıştırmasıda onu haklı çıkarmaz.

Hocam kimse kafasına göre ses kaydı yapamaz ve ayrıca duvara öyle bir şey yapıştırmasıda onu haklı çıkarmaz.

Yarın gidip telefonumu geri almayı düşünüyorum ya vermezse alıp kaçayim mi ne yapayım polisimi arayım direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…