Hocam vallaha şarj portuna pirinç girerse, içine kaçar ve şarja takamazsınız. Tek yolu telefonun içini açmak olur ve uğraşırsınız. Heh eğer yaramışsa yaparsınız, ama pirinç şarj portunu tıkar.
Sahilde telefonum suya girip çıktı. Elimden kaymıştı. O sırada telefonu sudan alır almaz açtım. Sıkıntı yoktu. Kapattım cebime koydum. Tekrar açmak istediğimde açılmadı. 3. telefonumu da inşallah su teması ile bozulan telefonlarımın arasına koyacağım galiba. Yardımınıza ihtiyacım var. En kötü ihtimal 2. el adam gibi bir Samsung'a geçerim eğer bunu kurtaramazsam. Henüz şarja takmadım. Ne yapayim? Elimde ütü makinesi var. Onunla içini açsam bir şey yapabilir miyim sizce?
Hocam kendi ağzımla zar zor içindeki suyu aldım .böyle bir şey var sanki su geçirmesin diye filtre gibi bir şey var yani yok giren çıkmıyor gibime geliyor.
Zaten ikinci el almıştım. 2. el adam gibi A70 serisi Note 10 felan alacam orta segment kurtarmıyor artık beni maks 2-3 ay dayanıyor sonra ya su giriyor ya da su giriyor enteresan bişi.
Zaten ikinci el almıştım. 2. el adam gibi A70 serisi Note 10 falan alacağım orta segment kurtarmıyor artık beni maksimum 2-3 ay dayanıyor sonra ya su giriyor ya da su giriyor enteresan bir şey.