Telefonuma tuzlu su girdi

Hocam pirince koyarak kurtarmıştım ben kalıcı bir çözüm kesinlikle değil ama sıvının dağılmasını engellediğini düşünüyorum
Hocam vallaha şarj portuna pirinç girerse, içine kaçar ve şarja takamazsınız. Tek yolu telefonun içini açmak olur ve uğraşırsınız. Heh eğer yaramışsa yaparsınız, ama pirinç şarj portunu tıkar.

Sıvıdan kurtardığım çok telefon oldu. Tuzlu su kurtarma olasılığı 25 pay veriyorum.

hocam alaturka tuvalete düşürdü telefonunu arkadaş. işini görmüş sifonu çekmeden telefonu düşürmüş . Bir çıkardı telefonu kapkapa *** olmuş . suyun altına soktu temizledi kurtardı telefonu.

Hocam pirince koyarak kurtarmıştım ben kalıcı bir çözüm kesinlikle değil ama sıvının dağılmasını engellediğini düşünüyorum
Hocam kendi ağzımla zar zor içindeki suyu aldım .böyle bir şey var sanki su geçirmesin diye filtre gibi bir şey var yani yok giren çıkmıyor gibime geliyor.

Ondan ne olacak hocam şebeke suyu elektrik iletmez o kadar .

Hocam kritik zaman az zamanınız var hemen telefoncuya gidin
Pazar günü varsa açık bir yer söyleyin hocam. gerekirse yurt dışına giderim

Hocam bazı yerler açık yinede şansınızı deneyin yoksa telefona elveda ;(
Zaten ikinci el almıştım. 2. el adam gibi A70 serisi Note 10 felan alacam orta segment kurtarmıyor artık beni maks 2-3 ay dayanıyor sonra ya su giriyor ya da su giriyor enteresan bişi.

Zaten ikinci el almıştım. 2. el adam gibi A70 serisi Note 10 falan alacağım orta segment kurtarmıyor artık beni maksimum 2-3 ay dayanıyor sonra ya su giriyor ya da su giriyor enteresan bir şey.

Dikkatli kullanmak lazım. 4 yıl oldu giriş seviyesi telefon kullanıyorum Redmi 7a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…