Telefonumda trojan buldum

Keremse

Femtopat
Daha fazla  
Dosyalarıma girdim. Ana dizinde garip iki dosya vardı. Açmadan virus taramasından geçirdim. Birinde trojan çıktı diğeri ise temizdi ikisini de sildim sizce bir şey olmuş mudur? Bir de neden bu iki dosya ana indirilenler klasöründe değilde ana dizindeydi?

Bunu indir işini gördükten sonra sil önce virüsü tespit edip silsin sonra telefonundan programı sil yavaşlatır telefonunu bunları yaptıkdan sonra rahat olabilirsin

Dediğini yaptım virus tespit etmedi ama.

Yani hocam kart bilgilerinize falan ulaşacağını sanmıyorum. Öyle telefonda cinsel fotoğraflarınızda yoksa çok dert etmeyin. Önemli bir iş adamı olsanız bir şey yaparlardı bile ama evet garip.
Cinsel foto yok. Bu virusu tespit etmeden önce e devletime çıkıp girmiştim. Başka telefondan e devlet şifremi de değiştirdim.

Dediğini yaptım virus tespit etmedi ama.

Cinsel fotoğraf yok. Bu virusu tespit etmeden önce e-Devlet'ime çıkıp girmiştim. Başka telefondan e-Devlet şifremi de değiştirdim.

Tamam o zaman temiz sen o trojan dosyasını açmadıysan çok fazla korkmana gerek yok bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…