Telefonumu İnternete Bağlayınca Ping Oluyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar J7 Pro cihazımı WI-FI'ye bağladığım zaman CS:GO'da ping en az 400 oluyor. Ayrıca İnternet de yavaşlıyor. Telefondan internete girmek işkence oluyor. Mobil veride hiçbir sorun yok. Ayrıca telefonda herhangi bir indirme falan da yok. Güvenli modda başlatıp denedim, gene aynı. Kafayı yiyeceğim acil yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununu tam anlayamadım telefonunu wifiye bağladığında pcde csgo oynarken pingin mi çıkıyor ? Eğer sorunun buysa normaldir. Telefonun arkasında çalışan uygulamalar internet harcadıkları için pingin artabilir.

IP atamasını elle yap. 192.168.1.100 Gibi IP ata.

İnternet çöp oluyor. Hiçbir cihaz rahatça internete bağlanamıyor. Hatta Windows Update Server'ına bile bağlanamıyorum.

Güzel bir modem almanızı tavsiye ederim birde internet altyapınız`da çokca internet hat zayıflaması olabilir internet kablolarını değiştireceksin güzel bir şekilde tabiki ne kadar iyileşme olursa artık orasıda kaderin diyebilirim bu tamamen altyapı ile alakalı bir durum.

İnternet çöp oluyor. Hiçbir cihaz rahatça internete bağlanamıyor. Hatta Windows Update Server'ına bile bağlanamıyorum.
Ben de böyle bir sorun yaşıyordum eskiden annemgil telefondan bir faceye bakıyorlardı ben de lol atıyorum yıl 2014 falan galiba pingim 70 lerden bir 150 200 e çıkıyor aman allahım çıldırıyorum neyse vallahi geçmiş olsun.

Tahminen internet altyapısı iyi değil modeme gelen kabloda ne kadar çok ek olursa ve kablo içinde oksitlenme olursa o kadar performans düşüklüğü yaşanır zamanında bende çokca bu sorunu çektim 35 mb olarak bağlattığım internet bilgisayarıma 8 MB olarak geldi çıldırdım 1 ay sonrasında tamamen altyapı kablolarını değiştirdim 33 MB internet almaya başladım düşünün artık ne kadar önemli şeyler bu konular tabiki yanına güzel birde modem alıcak buda çok önemli ben öyle yaptığımda düzeldi şuan 4 cihaz bağlı tık yok internette .

Altyapı çok önemli cidden 4 sene önce düşünün balıkesirin çukurdaki küçük bir ilçesini internet altyapısı ne olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…