qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #11 qKubilayq dedi: Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ekranı yaptırmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... En iyisine karar vermişsin ama şuan paran yoksa jelatinle idare edebilirsin.
qKubilayq dedi: Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ekranı yaptırmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... En iyisine karar vermişsin ama şuan paran yoksa jelatinle idare edebilirsin.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #12 qweqweee dedi: En iyisine karar vermişsin ama şuan paran yoksa jelatinle idare edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan telefonu güzelce kutusuna yerleştirdim. Servise götürünce kendisini çıkarıcam teşekkürler.
qweqweee dedi: En iyisine karar vermişsin ama şuan paran yoksa jelatinle idare edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şuan telefonu güzelce kutusuna yerleştirdim. Servise götürünce kendisini çıkarıcam teşekkürler.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2014 #13 Kardeş keşke sen yumruk yeseydin, canım telefonun ekranı çatlamış.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #14 Ayberk Ercan dedi: Kardeş keşke sen yumruk yeseydin, canım telefonun ekranı çatlamış. Genişletmek için tıkla... Yumruk yemek güzel birşey değil kendimi korumak zorundaydım. Zaten boş yere karışan adama dersini vericeksin.
Ayberk Ercan dedi: Kardeş keşke sen yumruk yeseydin, canım telefonun ekranı çatlamış. Genişletmek için tıkla... Yumruk yemek güzel birşey değil kendimi korumak zorundaydım. Zaten boş yere karışan adama dersini vericeksin.