Telefonumun izlendiğini düşünüyorum

Tam olarak nereden bu sonuca vardınız? Yâni kim neden sizi izlesin? İlginç bir iş yapmıyorsanız tabii.
İlginç bir iş yapmıyorum sadece telefonda eğleniyorum discord falan yok illegalle ilgilenmiyorum fakat bir arkadaşım illegalle ilgileniyordu sanki bana bişi attı ve beni izliyor gibi hissediyorum ben ne yapacagımı bilmiyorum paronoyak bir insanım her şeyide kafama takarım psikolojim iyi denmez gibi bu değilse tekrar instegramda takılırken arkadaşım bir video attı tıklamaya çekindim videoyu indirdim sonra sildim biri beni izleme sebebi ise bence yok ben kendi halinde takılan biriyim sanalda hakaret falanda etmiyorum atkadaşlarıma şakalaşmalar içinde ediyorum sadece ve ben bilmiyorum buraya danışmak istedim ve izlenme konusunda korkuyorum şuanda bile izlendiğimi düşünüyorum

Endişenizi anlıyorum. Belli ki bütün bu durum sizi strese sokuyor. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, telefonunuzdan izlenme olasılığınız oldukça düşük bir olasılıktır. Bu ihtimal gerçekleşmeden önce 50 kez piyangoyu kazanmış olurdunuz. Böyle düşünün. Ancak elbette sizin izlenme korkusuna yoğun bir şekilde kapıldığınızı fark edebiliyorum.

Bu nedenle, mantıklı olan şey telefonunuzu sıfırlamak gibi görünüyor. Böylece, telefonunuzda herhangi bir potansiyel kötü amaçlı yazılım veya izleme programı varsa silinir, temiz ve güvenli bir cihaz elde edersiniz. Tabii yine de telefonunuzu sıfırlamadan önce rehberiniz, mesajlarınız, fotoğraflarınız gibi önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Ya da istemiyorsanız, her şeyi tamamen sıfırlamak sizi rahatlatacaksa, yedekleme yapmadan da her şeyi tümden sıfırlayabilirsiniz.

Son olarak, paranoyaklık rahatsızlığına sahip olmanız, diğer insanlar için çok küçük görünen endişeleri oldukça fazla kafanıza takmanıza neden olabilir. Bu nedenle, lütfen bir uzmanla konuşmayı göz önünde bulundurun.

Unutmayın, endişelerinizin bize göre ne kadar önemli/önemsiz olup olmadığına bakmaksızın, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz olursa, yine bizlere yazmaktan çekmeyin.

Sağlıklı ve güvenli günler dilerim.

Windows, Android ve iOS sizi dinliyor zaten.

Yani bakın hocam inegölde değilim orda gösteriyor şifre değiştiriyorum bir şey değişmiyor inegölde gösteriyor bursada gösteriyordu bi arada

Teşekkürler ben reset atmayı düşünüyordum pazar günü gibi bir reset atacağım ve ayrıca psikolojik sorunlarım olduğunu düşünüyorum ailem böyle sorunlarım olmadığını öne sürüyor o yüzden destek alamıyorum en son attıgım görseldede bir paronoyaklık sebebim var reset atarsam umarım her şey geçicek

Dosya Ekleri

• 28DDFA47-5693-4BFE-A553-95B9C7D805EB.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…