Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2023
Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Beken dedi: Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hard reset hocam
Beken dedi: Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hard reset hocam
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 13 Şubat 2023 #3 Beken dedi: Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hadi geçmiş olaa hard reset atın.
Beken dedi: Elimde tecno pova marka bir telefon var desen şifresini unuttum. Birkaç defa denememe rağmen şifremi unuttum gibi bir buton da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hadi geçmiş olaa hard reset atın.