zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.274 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #11 Hocam bizzat oluşturduğunuz şifreyi nasıl unuttunuz? Hard reset işinizi görür.
Yousuf24 Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 68 26 Haziran 2020 #12 zKEBAB dedi: Hocam bizzat oluşturduğunuz şifreyi nasıl unuttunuz? Hard reset işinizi görür. Genişletmek için tıkla... 2 Gündür parmak izi ile giriyorum herhangi bir aksi durumda yolun sonu hard reset
zKEBAB dedi: Hocam bizzat oluşturduğunuz şifreyi nasıl unuttunuz? Hard reset işinizi görür. Genişletmek için tıkla... 2 Gündür parmak izi ile giriyorum herhangi bir aksi durumda yolun sonu hard reset
Mr.Durgut Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 197 26 Haziran 2020 #13 Yousuf24 dedi: Öncelikle merhaba, Samsung Galaxy A80 cihazımın an itibarıyla şifresini unuttum ve sadece parmak iziyle telefona erişebiliyorum. Böyle bir durumu yaşayan ve çözebilen veya fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefona erişimim mevcut) Genişletmek için tıkla... samsung hesabınız varsa samsungun sitesinden kaldırabilirsiniz
Yousuf24 dedi: Öncelikle merhaba, Samsung Galaxy A80 cihazımın an itibarıyla şifresini unuttum ve sadece parmak iziyle telefona erişebiliyorum. Böyle bir durumu yaşayan ve çözebilen veya fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefona erişimim mevcut) Genişletmek için tıkla... samsung hesabınız varsa samsungun sitesinden kaldırabilirsiniz
Yousuf24 Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 68 26 Haziran 2020 #14 Mr.Durgut dedi: samsung hesabınız varsa samsungun sitesinden kaldırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anlatabilir misin?
Mr.Durgut dedi: samsung hesabınız varsa samsungun sitesinden kaldırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anlatabilir misin?
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 27 Haziran 2020 #15 Yousuf24 dedi: Sevinirim Genişletmek için tıkla... samsung acconut hesabı ekleyin başka bir telefondan şu adrese gidin (kendi telefonunuzdan girince oluyormu bilmiyorum) unlock'a basın Find My Mobile findmymobile.samsung.com
Yousuf24 dedi: Sevinirim Genişletmek için tıkla... samsung acconut hesabı ekleyin başka bir telefondan şu adrese gidin (kendi telefonunuzdan girince oluyormu bilmiyorum) unlock'a basın Find My Mobile findmymobile.samsung.com