Çözüldü Telefonun belleği çok dolu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ensozcil

Hectopat
4 GB'lik RAM kapasitesine sahibim ve eskiden 2 GB doluyken şimdi 3 GB dolu, boşta olmasına rağmen.

Defalarca format attım, cache bellek temizledim, programları arka planda bırakmıyorum zaten ama nedense her seferinde 800 - 900 MB boş alan kalıyor.

Sürekli bellek temizleyici uygulama ile alan açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
E
Uygulama kapalı olsada bazı uygulamalar arka planda çalışıyor. Güvenlik veya bellek boşaltma tarzı uygulamalarda arka planda çalışır. Olduğu gibi bırakın telefon kendisi herşeyi ayarlar.
Uygulama kapalı olsada bazı uygulamalar arka planda çalışıyor. Güvenlik veya bellek boşaltma tarzı uygulamalarda arka planda çalışır. Olduğu gibi bırakın telefon kendisi herşeyi ayarlar.

Çözüm
Yüklü uygulamalar ve sürüm yükseltme daha fazla RAM yer. Ama bu sorun teşkil etmez. Siz bir oyun açtığınızda gerekirse eğer sistem en az kullandığınız bellekteki uygulama ve ya veriyi temizler ve yer açar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı