Telefonun boşta %40 CPU kullanması virüs müdür?

GhOstseOul

Decipat
Daha fazla  
Bugün Android oyun clubdan APK indirdim. Aslında en güvendiğim APK sitesidir APK indirdim. İndi, daha sonra dolaşıyordum telefonda CPU kullanımının %40 %50 civarlarında dolaştığını gördüm. Normalde 10 20 civarındaydı normal mi? Yoksa benmi taktım? Not: cihaz poco f6.

Hocam denemek amaçlı telefona ESET indirip tarama yapar mısınız?

Ne tür yerlerde dolaşıyordunuz? Bence normal arkada bir çok telefonun hizmetleri de var. Gereksiz uygulamaları falan kapalı mı? Değilse kapatın belki azalır.

Oyunu sildiniz mi peki?
Youtubede falan dolaştım, oyunu indirdim ama kurmadım. Uygulama sadece chromede indi ama iner inmez CPU kullanımı oldukça fazla arttı. Çok bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yinede yazayım dedim buraya.

Birde chrome kullandi en fazla pili %80 civarlarında idi kullanımı şimdi %55 civarına düştü şimdi

Hocam Chrome'nin verilerini ve önbelleğini temizlemeyi deneyin.

Telefonun geliştirici seçeneklerinde izleme bölümü olabilir. Orada CPU kullanımını göster seçeneği varsa onu açın.
Bulamadım ama sanırım gün geçtikçe uygulama indirdikce Yük artiyor sanırım. Biraz anormal geldi bana boşta %40. Teşekkürler.

He birde game turbo 60 falan gösteriyor CPU kullanımı boşta. Hatalı olabilirmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…