Telefonun dokunmatiği çalışıyor ama görüntü yok

ms_mob1us

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sorunsuz hasarsız telefonu batarya değişimi için verdim sonra telefonun ekranı bozuldu. Ses geliyor titreşim dokunmatik çalışıyor ama görüntü gelmiyor batarya üstündeki Flex kablosu hasar aldığı için olabilir mi? Ve tamirci adam bunu kabullenmiyor sen zaten bozuk vermişsindir ben sadece bataryayı değiştim ekran ile alakalı bir şey yapmadım vb şeyler diyor. Burada haklı olan kişi kim ve bu sorunu adamla nasıl çözebilirim?

Hocam ekranda görüntü yoksa ekran flexine hasar verilmiş olabilir

Çoğu zaman da bu durumu kabullenmez telefon tamiratı yapan kişiler

1 telefonu denemedi mi bu adam neye göre değiştirdim diyor belki görüntü gelmeyecek cihaza veya batarya arızalı burada hocam kasıtlı olmayabilir ama suçlu tamirat yapan kişinindir.
Çözüm için kabullenmeyecektir yarı yarıya bir şeyler teklif edebilirsiniz

Son düzenleme:
Hocam ekranda görüntü yoksa ekran flexine hasar verilmiş olabilir.

Çoğu zaman da bu durumu kabullenmez telefon tamiratı yapan kişiler.

1 telefonu denemedi mi bu adam neye göre değiştirdim diyor belki görüntü gelmeyecek cihaza veya batarya arızalı burada hocam kasıtlı olmayabilir ama suçlu tamirat yapan kişinindir.
Çözüm için kabullenmeyecektir yarı yarıya bir şeyler teklif edebilirsiniz.

Dediğiniz doğru telefoncu olayı kabullenmeyebilir ancak arkadaşın bu durumda hakkını araması gerekiyor bence, telefoncu istemeyerek de yapmış bulunabilir ancak arkadaşın telefonu tamirciye vermeden önce sorunsuz çalışıyormuş. Bu durumda arkadaşın ilgili mecralarda hakkını araması daha doğru olacaktır, hele ki telefonun modeli üst seviyelerde bir model ise durum daha da kötü.

Dediğiniz doğru telefoncu olayı kabullenmeyebilir ancak arkadaşın bu durumda hakkını araması gerekiyor bence, telefoncu istemeyerek de yapmış bulunabilir ancak arkadaşın telefonu tamirciye vermeden önce sorunsuz çalışıyormuş. Bu durumda arkadaşın ilgili mecralarda hakkını araması daha doğru olacaktır, hele ki telefonun modeli üst seviyelerde bir model ise durum daha da kötü.

Dostum hiç uğraşılmaya değmez bir olay yaptırılıp geçilmesi kanaatindeyim ben açıkçası çünkü boş yere insanların lafını sözünü çekmeye gerek olmadığını düşünüyorum

Bir dahaki sefere daha dikkatli olunması lazım tamire verilen yeri seçerken

Dostum hiç uğraşılmaya değmez bir olay yaptırılıp geçilmesi kanaatindeyim ben açıkçası çünkü boş yere insanların lafını sözünü çekmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Bir dahaki sefere daha dikkatli olunması lazım tamire verilen yeri seçerken.

Hocam aslında bu dediklerinizin telefondan telefona değişebileceğini düşünüyorum. Mesela arkadaşın tamire verdiği telefon 15.000 TL civarında normal bir cihazsa dediklerinizde gayet haklısınız ancak eğer 75.000 TL gibi fiyatlarda olan ve ekranı telefonla yarışır fiyatta olan cihazlarda durumun değişebileceğini düşünüyorum.

Dediğiniz gibi telefonun tamir için verildiği yer cidden önemli. İşini iyi yapanlara laf söz olmaz ancak sırf parasını alayım, iyi kâra geçeyim diye hiç dikkat etmeden yapanlarda var maalesef...

Hocam aslında bu dediklerinizin telefondan telefona değişebileceğini düşünüyorum. Mesela arkadaşın tamire verdiği telefon 15.000 TL civarında normal bir cihazsa dediklerinizde gayet haklısınız ancak eğer 75.000 TL gibi fiyatlarda olan ve ekranı telefonla yarışır fiyatta olan cihazlarda durumun değişebileceğini düşünüyorum.

Dediğiniz gibi telefonun tamir için verildiği yer cidden önemli. İşini iyi yapanlara laf söz olmaz ancak sırf parasını alayım, iyi kâra geçeyim diye hiç dikkat etmeden yapanlarda var maalesef...

Hocam öyle bir cihaz olmuş olsaydı baktığımızda servise verilirdi cihaz ben açıkçası yetkisiz birine kurcalatmama taraftarıyım öyle bir cihazın velevki öyle olsun bir kanıtımız yok ki hak iddia edelim bunu da göz önünde bulunduralım

Bu sebepten kaynaklı 60 bin TL'lik laptopumu bile servise verirken sıkıntı yaşıyorun acaba bir sorun yaşar mıyım diye yaşadım da kendim çözmeye çalışıyorum elimden geldiğince çok şükür birkaç bilgimiz var da yapabiliyoruz

Hocam öyle bir cihaz olmuş olsaydı baktığımızda servise verilirdi cihaz ben açıkçası yetkisiz birine kurcalatmama taraftarıyım öyle bir cihazın velevki öyle olsun bir kanıtımız yok ki hak iddia edelim bunu da göz önünde bulunduralım.

Haklısınız hocam, arkadaşın cihazı öyle bir cihaz olsaydı dediğiniz gibi teknik servise verilirdi. Bunu düşünmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı