Telefonun düşmesi sorun teşkil eder mi?

shokexe

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 13 telefonumla okuldaki sıramda oturuyordum. Telefonum cebimden kayıp arka camının üstüne düştü. Kamera çıkıntılı kılıfım ve ekran koruyucum var. Bu konulara takıntılı olduğum için soruyorum. Bu durum telefonuma zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
gözle görülmeyen çatlaktan toz girebilir sonuçta hele iphone kullanırken biraz daha dikkat etmek gerekli.

Şöyle zarar verir tabii ki ama kullanımına engel olacak kadar büyük bir şey olmaz @swysq benden önce yazmış dediği gibi bu tür durumlarla karşılaşabilirsin ya da arka camı kırıldıysa eğer onun tozları bataryaya hasar verebilir tabii her halükarda ne kadar sert düştüğüne ve ne kadar hasar aldığına göre bu dediklerimiz olur veya olmaz.

Telefonu görmeden de açıkçası bir şey diyemeyeceğimiz için burada yazdıklarımızın hepsi boş laflar olacaktır eğer bu durumla ilgili çok kaygılıysan güvenilir bir tamirciye başvurman daha hayırlı olur.

Fark ettiğin bişey yoksa içerden de bişey olmamış demektir.

Hocam şimdi arka camı flaşla dikkatlice inceledim herhangi bir şey gözükmüyor, aynı şekilde lensimde de bir şey gözükmüyor. Mikrofonu, ekranı ve kameranın görüntüyü ne kadar sabitlediğini denedim şu anlık hepsi sorunsuz çalışıyor. Telefon 40-50 cm yükseklikten cebimden kayarak sırtüstü şekilde yere düştü.

hocam bu dedikleriniz tek seferlik düşme için geçerli mi? Şuanda arka camda kırık yada çatlak gözükmüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…