Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2022 #1 Android telefonda ekran kilidini unuttuk. Model lazımsa General Mobile. Sıfırlamadan nasıl açarız?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.034 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #2 Telefon rootlu mu, içinde bir custom recovery yüklü mü ya da USB Hata Ayıklaması açık mı?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2022 #3 Crownguard dedi: Telefon rootlu mu, içinde bir custom recovery yüklü mü ya da USB Hata Ayıklaması açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
Crownguard dedi: Telefon rootlu mu, içinde bir custom recovery yüklü mü ya da USB Hata Ayıklaması açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #4 sıfırlanmadan olmaz.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #5 Melys dedi: Android telefonda ekran kilidini unuttuk. Model lazımsa General Mobile. Sıfırlamadan nasıl açarız? Genişletmek için tıkla... Kali Linux gibi platformlardan eğer cihaz kendinizin ise kabaca hack yaparak açabilirsiniz.
Melys dedi: Android telefonda ekran kilidini unuttuk. Model lazımsa General Mobile. Sıfırlamadan nasıl açarız? Genişletmek için tıkla... Kali Linux gibi platformlardan eğer cihaz kendinizin ise kabaca hack yaparak açabilirsiniz.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.034 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #6 @364809 tekrar rahatsız ediyorum fakat sanırım yine sizin çözebileceğiniz bir durum. Etiketlememden rahatsız oluyorsanız belirtin lütfen.
@364809 tekrar rahatsız ediyorum fakat sanırım yine sizin çözebileceğiniz bir durum. Etiketlememden rahatsız oluyorsanız belirtin lütfen.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #7 Ulubatlı Souness dedi: Kali Linux gibi platformlardan eğer cihaz kendinizin ise kabaca hack yaparak açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kabaca hack dediğiniz olay nedir hocam? Ne kadar sürede haledilebilir?
Ulubatlı Souness dedi: Kali Linux gibi platformlardan eğer cihaz kendinizin ise kabaca hack yaparak açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kabaca hack dediğiniz olay nedir hocam? Ne kadar sürede haledilebilir?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #8 freedomx dedi: Kabaca hack dediğiniz olay nedir hocam? Ne kadar sürede haledilebilir? Genişletmek için tıkla... O yapan kişinin becerikliligine kalmış bir şey ayrıca sahibinin rızası dışında yapmanız kanunen suç.
freedomx dedi: Kabaca hack dediğiniz olay nedir hocam? Ne kadar sürede haledilebilir? Genişletmek için tıkla... O yapan kişinin becerikliligine kalmış bir şey ayrıca sahibinin rızası dışında yapmanız kanunen suç.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #9 Ulubatlı Souness dedi: O yapan kişinin becerikliligine kalmış bir şey ayrıca sahibinin rızası dışında yapmanız kanunen suç. Genişletmek için tıkla... Son Android modelerde bunun yapılması imkansız diyebiliyordum.
Ulubatlı Souness dedi: O yapan kişinin becerikliligine kalmış bir şey ayrıca sahibinin rızası dışında yapmanız kanunen suç. Genişletmek için tıkla... Son Android modelerde bunun yapılması imkansız diyebiliyordum.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #10 freedomx dedi: Son Android modelerde bunun yapılması imkansız diyebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Model vs. fark etmiyor hocam sadece iOS cihazlarda uzun sürüyor ama tabii güncel cihazlarin güvenlik duvarı daha iyi olduğu için uğraştırıyor.
freedomx dedi: Son Android modelerde bunun yapılması imkansız diyebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Model vs. fark etmiyor hocam sadece iOS cihazlarda uzun sürüyor ama tabii güncel cihazlarin güvenlik duvarı daha iyi olduğu için uğraştırıyor.