T technonn Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Telefonun ekran şifresini unutursak sıfırlamadan çözebilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 25 Şubat 2025 #2 technonn dedi: Telefonun ekran şifresini unutursak sıfırlamadan çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Telefon Android mi?
technonn dedi: Telefonun ekran şifresini unutursak sıfırlamadan çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Telefon Android mi?
T technonn Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 svorssy dedi: Telefon Android mi? Genişletmek için tıkla... Redmi note 9s
8 896035 Attopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 44 25 Şubat 2025 #4 Hard reset atmaktan başka bir düzgün yol yok illegal yollar ile belki açılabilir ama asla tavsiye etmem.
Hard reset atmaktan başka bir düzgün yol yok illegal yollar ile belki açılabilir ama asla tavsiye etmem.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 25 Şubat 2025 #5 technonn dedi: Redmi Note 9S Genişletmek için tıkla... Cihazınızda telefonumu/Cihazımı bul özelliği mevcut mu?
technonn dedi: Redmi Note 9S Genişletmek için tıkla... Cihazınızda telefonumu/Cihazımı bul özelliği mevcut mu?
T technonn Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 svorssy dedi: Cihazınızda telefonumu/Cihazımı bul özelliği mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Cihaz benim değil ancak sorabilirim. Diyelim ki var ?
svorssy dedi: Cihazınızda telefonumu/Cihazımı bul özelliği mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Cihaz benim değil ancak sorabilirim. Diyelim ki var ?
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 25 Şubat 2025 #7 896035 dedi: Hard reset atmaktan başka bir düzgün yol yok illegal yollar ile belki açılabilir ama asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım doğruluğu hakkında bilgi veremem tabii ki cihazımı bul özelliği ile şifre değişikliği yapılabilir dendi. technonn dedi: Cihaz benim değil ancak sorabilirim. Diyelim ki var? Genişletmek için tıkla... Üstte yazığım mesajdaki gibi Google ihazımı bul özelliği ile şifre sıfırlaması yapılıyor olabilir Android kullanmıyorum bu sebepten test edemem fakat eğer kendi cihazınız Android ise ve cihazımı bul özelliği etkinse denenebilir.
896035 dedi: Hard reset atmaktan başka bir düzgün yol yok illegal yollar ile belki açılabilir ama asla tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım doğruluğu hakkında bilgi veremem tabii ki cihazımı bul özelliği ile şifre değişikliği yapılabilir dendi. technonn dedi: Cihaz benim değil ancak sorabilirim. Diyelim ki var? Genişletmek için tıkla... Üstte yazığım mesajdaki gibi Google ihazımı bul özelliği ile şifre sıfırlaması yapılıyor olabilir Android kullanmıyorum bu sebepten test edemem fakat eğer kendi cihazınız Android ise ve cihazımı bul özelliği etkinse denenebilir.