Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben telefonumda video izlerken telefonun köşesi olmamasına rağmen köşesi varmış gibi yanlar siyah oluyor bunu Full ekran yapma yolu var mı?
Arkadaşlar merhaba. Ben telefonumda video izlerken telefonun köşesi olmamasına rağmen köşesi varmış gibi yanlar siyah oluyor bunu Full ekran yapma yolu var mı?
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #2 İki parmağınla tutup genişletmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi Çözüm
michaelfarradey Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir 14 Temmuz 2021 #3 Fotoğrafı büyütür gibi yap videoya. Küçültmek için de tam tersi. Artı 0 Eksi
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Neverchanges dedi: İki parmağınla tutup genişletmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. michaelfarradey dedi: Fotoğrafı büyütür gibi yap videoya. Küçültmek için de tam tersi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Neverchanges dedi: İki parmağınla tutup genişletmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. michaelfarradey dedi: Fotoğrafı büyütür gibi yap videoya. Küçültmek için de tam tersi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 Barlax dedi: Teşekkürler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüyse ne mutlu bana ^^. Artı 0 Eksi
Barlax dedi: Teşekkürler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözüldüyse ne mutlu bana ^^.